Aftensmad på max 30 minutter

Skal aftensmaden være hurtig, nem og sund? Så er du landet det helt rigtige sted. Her har vi samlet mere end 100 opskrifter på lækre retter, du kan trylle frem på højst 30 minutter - perfekt i en travl hverdag.

HAPS! Gå på opdagelse, og find dine favoritopskrifter på sund aftensmad, du kan lave på højst 30 minutter.

© wichmann+bendtsen

Hurtig, nem og sund aftensmad

Det skal hverken være besværligt eller tidskrævende at bikse et lækkert og sundt aftensmåltid sammen. Vi har derfor samlet en liste med opskrifter på aftensmad, der højst tager 30 minutter at lave. Det er altså opskrifter, du rent faktisk orker at kaste dig over i hverdagen.

Kom direkte til opskrifterne på nem og sund aftensmad her

Der er både opskrifter til dig, der gerne vil have lidt kød og til dig, der helst er fri. Du finder retter, der egner sig godt til en helt almindelig tirsdag aften og mere festlige retter, du kan servere for dine gæster. De fleste retter vil være et hit hos både små og store.

Gå på opdagelse i de mange spændende opskrifter nedenfor. Uanset hvilken opskrift, du vælger, kan du være sikker på, at den er hurtig at lave, og at resultatet er både sundt og velsmagende. Velbekomme!

Psst ... Har du prøvet I FORMs madplan?

Kvinde laver sund mad
© Jakob Helbig

Slip for at lede efter opskrifter! Med madplanen får du hver uge en ny nem og sund madplan med aftensmads-opskrifter til alle hverdage, samt lidt godt til weekenden. Alle opskrifter tager højst 30 minutter at tilberede og rummer max 600 kcal. Og så byder alle måltider på masser af sunde, lækre råvarer.

Kom i gang her - det er nemt og hurtigt!

Nem aftensmad

Sund aftensmad skal være velsmagende og nemt at lave.

Vi kender det allesammen. Hverdagen kan være travl og fyldt med gøremål, og selvom vi gerne vil spise sund aftensmad, ender vi med snasket take-away, fordi det er hurtigt og nemt.

Sådan skal det ikke være! På I FORM har vi derfor udviklet en lang række opskrifter på lækker, sund og nem aftensmad, du kan lave på højst 30 minutter. Det er altså retter, du sagtens kan nå at lave, selvom du har et tætpakket program.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med dygtige opskriftsudviklere og er alle kalorieberegnet af en ernæringsekspert. Du kan derfor være sikker på, at du ikke bare får et lækkert, nemt og hurtigt måltid, men at aftensmaden også er sund.

+100 opskrifter på nem, sund aftensmad

Ovenfor finder du mere end 100 opskrifter på nem, sund og hurtig aftensmad. Spiser du helst vegetarisk, eller er du mest til retter med kød? Skal din aftensmad være fri for laktose eller gluten? Uanset hvad du er til, garanterer vi hurtig, sund og nem aftensmad.

Alle opskrifterne på sund, nem og hurtig aftensmad indeholder udførlige instruktioner, så de er nemme at gå til. På hver opskrift kan du se, hvor lang tid den tager at lave. Alle opskrifterne på nem aftensmad ovenfor tager højst 30 minutter at lave.

Langt de fleste opskrifter vil være et hit hos både store og små. Maden er sund, nem og hurtig at lave, men det betyder ikke, at den ikke mætter eller mangler smag. Retterne er lækre, velsmagende og fyldt med sunde sager, der fylder godt i maven.

TIP! Lav større portioner, og frys noget af maden ned. Så har du sund aftensmad på et øjeblik.

Velbekomme!

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Resten af året gratis


  Newsletter background