Pasta med laks, asparges og dild

20 minutter
589 kcal

På bare 20 minutter kan du bikse denne pastaret sammen, der både beriger dig med kulhydrater, grønt og det gode fedt fra laksen.

Pastaret med laks

Pasta med laks, asparges og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g laks
  • 200 g fuldkornspasta
  • 200 dl grønne asparges
  • 1 håndfuld dildspidser
  • 2 tsk. jomfruolivenolie
  • 2 spsk. parmesan
  • havsalt
  • sort peber

Sådan laver du pasta med laks, asparges og dild

  • Bag laksen i ovnen i 12 min. ved 200 gr.
  • Kog pastaen efter emballagens anvisning.
  • Vrik aspargesene, lad dem knække, og skær rodenderne til. Kog vand op i en gryde, tilsæt lidt salt, og kog aspargesene i 30 sek. Hæld vandet fra, og skær dem i passende stykker.
  • Skær laksen i mundrette stykker, og hak dilden.
  • Vend laks, dild, olivenolie og parmesan i pastaen over svag varme i kort tid.
  • Smag retten til, anret på to tallerkner, og kværn lidt peber henover.

Næringsindhold pr. person: