Pasta med laks, asparges og dild

20 minutter
589 kcal

På bare 20 minutter kan du bikse denne pastaret sammen, der både beriger dig med kulhydrater, grønt og det gode fedt fra laksen.

Pastaret med laks

Pasta med laks, asparges og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g laks
  • 200 g fuldkornspasta
  • 200 dl grønne asparges
  • 1 håndfuld dildspidser
  • 2 tsk. jomfruolivenolie
  • 2 spsk. parmesan
  • havsalt
  • sort peber

Sådan laver du pasta med laks, asparges og dild

  • Bag laksen i ovnen i 12 min. ved 200 gr.
  • Kog pastaen efter emballagens anvisning.
  • Vrik aspargesene, lad dem knække, og skær rodenderne til. Kog vand op i en gryde, tilsæt lidt salt, og kog aspargesene i 30 sek. Hæld vandet fra, og skær dem i passende stykker.
  • Skær laksen i mundrette stykker, og hak dilden.
  • Vend laks, dild, olivenolie og parmesan i pastaen over svag varme i kort tid.
  • Smag retten til, anret på to tallerkner, og kværn lidt peber henover.

Næringsindhold pr. person:


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background