Bouillon med kylling, bønner og urter

20 minutter
391 kcal

Denne lækre suppe med bl.a. quinoa og kylling er perfekt til de koldere dage. Den er proppet med grønsager og urter og tager kun 20 minutter.

Suppe på boullion

Bouillon med kylling, bønner og urter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • Havsalt
  • 25 g quinoa
  • 6 grønne bønner
  • Koldpresset rapsolie
  • 5 dl kalvebouillon eller kyllingebouillon
  • 1 stængel bladselleri
  • ½ fennikel
  • 6 sukkerærter
  • ½ grøn chili
  • 1 dl friskbælgede ærter eller ekstrafine fra frost
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld basilikum

Sådan laver du boullion

  • Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 15 min. Kog quinoa, og stil til side.

  • Kog bønnerne i letsaltet vand med et dryp af rapsolie i 2 min., og skær dem i mindre stykker.

  • Varm bouillonen op. Skær bladselleri og fennikel i tynde skiver, skær sukkerærter i passende stykker, og skær chili i meget tynde ringe.

  • Riv kyllingen, og fyld den i suppen. Kom ærter, selleri og fennikel i suppen, og varm den hurtigt op.

  • Fordel den kogte quinoa i to dybe tallerkner, hæld suppen over, og anret med chili­ringe, koriander og basilikum.


Newsletter background