Bouillon med kylling, bønner og urter

20 minutter
391 kcal

Denne lækre suppe med bl.a. quinoa og kylling er perfekt til de koldere dage. Den er proppet med grønsager og urter og tager kun 20 minutter.

Suppe på boullion

Bouillon med kylling, bønner og urter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • Havsalt
  • 25 g quinoa
  • 6 grønne bønner
  • Koldpresset rapsolie
  • 5 dl kalvebouillon eller kyllingebouillon
  • 1 stængel bladselleri
  • ½ fennikel
  • 6 sukkerærter
  • ½ grøn chili
  • 1 dl friskbælgede ærter eller ekstrafine fra frost
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld basilikum

Sådan laver du boullion

  • Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 15 min. Kog quinoa, og stil til side.

  • Kog bønnerne i letsaltet vand med et dryp af rapsolie i 2 min., og skær dem i mindre stykker.

  • Varm bouillonen op. Skær bladselleri og fennikel i tynde skiver, skær sukkerærter i passende stykker, og skær chili i meget tynde ringe.

  • Riv kyllingen, og fyld den i suppen. Kom ærter, selleri og fennikel i suppen, og varm den hurtigt op.

  • Fordel den kogte quinoa i to dybe tallerkner, hæld suppen over, og anret med chili­ringe, koriander og basilikum.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background