Sunde opskrifter Aftensmad Bouillon m... Bouillon med kylling, bønner og urter 20 minutter 391 kcal Denne lækre suppe med bl.a. quinoa og kylling er perfekt til de koldere dage. Den er proppet med grønsager og urter og tager kun 20 minutter. Af Anne Larsen 22. august 2019 Bouillon med kylling, bønner og urter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebrystfileter Havsalt 25 g quinoa 6 grønne bønner Koldpresset rapsolie 5 dl kalvebouillon eller kyllingebouillon 1 stængel bladselleri ½ fennikel 6 sukkerærter ½ grøn chili 1 dl friskbælgede ærter eller ekstrafine fra frost 1 håndfuld koriander 1 håndfuld basilikum Sådan laver du boullion Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 15 min. Kog quinoa, og stil til side. Kog bønnerne i letsaltet vand med et dryp af rapsolie i 2 min., og skær dem i mindre stykker. Varm bouillonen op. Skær bladselleri og fennikel i tynde skiver, skær sukkerærter i passende stykker, og skær chili i meget tynde ringe. Riv kyllingen, og fyld den i suppen. Kom ærter, selleri og fennikel i suppen, og varm den hurtigt op. Fordel den kogte quinoa i to dybe tallerkner, hæld suppen over, og anret med chiliringe, koriander og basilikum. QuinoaKyllingSuppe