Kyllingeburger med coleslaw og broccolibolle

30 minutter
372 kcal

Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at lave sine egne glutenfri burger-boller. På bare 30 minutter kan du bage burger-bollerne, stege kyllingen, snitte grøntsagerne og servere en sund og snasket burger.

Kyllingeburger med coleslaw og broccolibolle

Kyllingeburger med coleslaw og broccolibolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ¼ spidskål
  • 1 gulerod
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 tsk. agavesirup
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. mayonnaise
  • 1 dl skyr
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Broccoliboller

  • ½ broccoli
  • 2 æg
  • ½ spsk. loppefrøskaller
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 spsk. mandelmel
  • 1 knsp. sesamfrø

Kylling

  • 2 kyllingefileter
  • ½ spsk. rapsolie
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. paprika

Sådan laver du kyllingeburger med glutenfri boller

  • Marinér kyllingen i olie og krydderier, og stil den til side.
  • Kom broccoli (uden stilk) i en foodprocessor, og kør det helt fint. Bland broccoli, æg, loppefrøskaller, bagepulver og mandelmel, til du har en ensartet dej.
  • Kom 4 dejklatter på en bageplade, gør dem flade med en ske, og drys evt. to af dem med sesamfrø. Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min.
  • Snit grøntsagerne til coleslaw i tynde strimler, rør dressingen sammen, og vend grøntsagerne i den.
  • Steg kyllingefileterne på panden i 10-15 min. alt efter tykkelse.
  • Tag en broccolibolle, og læg en stor skefuld coleslaw og en kyllingefilet ovenpå. Anret med grofthakket persille og rødløg i ringe. Læg en broccolibolle på som top. Servér limebåde og resten af coleslawsalaten ved siden af.