Sunde opskrifter Aftensmad Indisk chi... Indisk chicken korma 30 minutter 557 kcal Indisk i en fart? Så prøv denne runde, cremede korma, der taler til alle dine sanser samtidig med, at du får masser af protein for meget få kalorier. På kun 30 min.! Af Signe Moesby Leth 20. april 2023 KORMA – fantastisk ret fra det indiske køkken. © wichmann+bendtsen Indisk chicken korma Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ stort løg 250 g kyllingebryst ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ peberfrugt 1 fed hvidløg 1 spsk. ingefær ¾ spsk. garam masala ½ tsk. gurkemeje ¼ tsk. kanel ¼ tsk. kardemomme ½ tsk. chiliflager havsalt sort peber, friskkværnet ½ ds. kokosmælk 25 g tomatpuré ¼ lime, saften Blomkålsris ½ stort blomkål ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ fed hvidløg ¼ tsk. havsalt Topping 25 g cashewnødder ½ håndfuld frisk koriander Sådan gør du Snit løg fint, og skær kylling i tern. Svits begge dele i olie i 5 min., til kyllingen har fået farve. Tilsæt fintsnittet peberfrugt, knust hvidløg, fintrevet ingefær og krydderier. Giv det et par min. mere. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bring i kog. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 15 min. Riv blomkål fint. Steg i ca. 5 min. på en pande med olivenolie, knust hvidløg og salt. Servér chicken korma med blomkålsris, hakkede cashewnødder og koriander. TIP Denne ret smager også godt med naanbrød og raita til. KyllingBlomkål