Indisk chicken korma

30 minutter
557 kcal

Indisk i en fart? Så prøv denne runde, cremede korma, der taler til alle dine sanser samtidig med, at du får masser af protein for meget få kalorier. På kun 30 min.!

chicken korma

KORMA – fantastisk ret fra det indiske køkken.

© wichmann+bendtsen

Indisk chicken korma

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ stort løg
  • 250 g kyllingebryst
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. ingefær
  • ¾ spsk. garam masala
  • ½ tsk. gurkemeje
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. chiliflager
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet
  • ½ ds. kokosmælk
  • 25 g tomatpuré
  • ¼ lime, saften

Blomkålsris

  • ½ stort blomkål
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ tsk. havsalt

Topping

  • 25 g cashewnødder
  • ½ håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

  • Snit løg fint, og skær kylling i tern. Svits begge dele i olie i 5 min., til kyllingen har fået farve.
  • Tilsæt fintsnittet peberfrugt, knust hvidløg, fintrevet ingefær og krydderier. Giv det et par min. mere.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser, og bring i kog. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 15 min.
  • Riv blomkål fint. Steg i ca. 5 min. på en pande med olivenolie, knust hvidløg og salt.
  • Servér chicken korma med blomkålsris, hakkede cashewnødder og koriander.

TIP Denne ret smager også godt med naanbrød og raita til.