Sunde opskrifter Aftensmad Spicy græs... Spicy græskarsuppe med kylling og røde linser 30 minutter 493 kcal Få varmen med denne fyldige suppe, der sætter kulør og krydderi på selv den kedeligste aften. Af Anne Larsen 18. oktober 2019 VIDSTE DU? Linser er det perfekte fyld i supper, salater og gryderetter. Kog en stor portion, del dem op i små portioner, og frys ned Spicy græskarsuppe med kylling og røde linser Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 kyllingebrystfilet Havsalt 1 skalotteløg 1 fed hvidløg 2 tsk. ekstra jomfru-olivenolie 300 g hokkaido-græskar eller butternutsquash (vægt uden skræl) ½ tsk. chiliflager 6 dl grøntsagsbouillon 1 økoappelsin, skal og saft 75 g røde linser 1 håndfuld koriander Tilbehør: 2 skiv. tykke fuldkornsrugbrød Sådan gør du Kog kyllingefileten i letsaltet vand i 10 min., og skær den i tern. Skær de to slags løg i fine tern, og steg disse bløde og blanke i olivenolie i en stor gryde. Skær græskar i tern, og kom dem og chili i gryden, og rør rundt. Tilsæt bouillon efter ca. 1 min. Lad suppen simre i 10 min. Tilsæt appelsinsaft og -skal til suppen, og blend den. Kom linserne i suppen, og kog disse møre. Kom kylling i, og smag suppen til med salt og peber. Top suppen med koriander ved servering, og servér ristet rugbrød til. SuppeLinserKyllingGræskar