Tallerken med rejer, æg og grønt
© wichmann+bendtsen

Supersalat med rejer, æg og avocado

Byd foråret velkommen med en sund og frisk salat.

24. marts 2017 af Signe Leth & Martin Kreutzer

Supersalat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing

2 personer

200 g rejer

2 æg, smilende eller hårdkogte

50 g rucola

¼ blomkål, fintrevet, 125 g

1 avocado, skåret i skiver

1 bolsjestribet bede, skåret i helt tynde skiver

12 grønne oliven

2 spsk. ristede græskarkerner


Avocadodressing:

½ avocado

½ dl skyr

1 spsk. frisk koriander, finthakket

1 spsk. limesaft

½ fed hvidløg, knust eller finthakket

Havsalt

Kværnet sort peber


Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.

Sådan laver du Supersalat

  • Lav dressingen ved at blende alle ingredienser, indtil du har en lækker og cremet dressing. 
  • Smag til med salt og peber.
  • Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en lille smule vand.
  • Anret salaten i to skåle, og servér den med en spiseske dressing til hver. 
  • Servér straks.

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt

Næringsindhold pr. person:

Energi: 439 kcal
Protein: 31,3 g
Fedt: 26,5 g
Kulhydrat: 24 g
Kostfibre: 8,3 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler