Sunde opskrifter Aftensmad Salat med ... Salat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing 20 minutter 439 kcal Byd foråret velkommen med en sund og frisk salat. Af Signe Moesby Leth og Martin Kreutzer 24. marts 2017 Salat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g rejer 2 æg, smilende eller hårdkogte 50 g rucola ¼ blomkål, fintrevet, 125 g 1 avocado, skåret i skiver 1 bolsjestribet bede, skåret i helt tynde skiver 12 grønne oliven 2 spsk. ristede græskarkerner Dressing ½ avocado ½ dl skyr 1 spsk. frisk koriander, finthakket 1 spsk. limesaft ½ fed hvidløg, knust eller finthakket Havsalt Kværnet sort peber Sådan laver du supersalat med rejer, æg og avocado Lav dressingen ved at blende alle ingredienser, indtil du har en lækker og cremet dressing. Smag til med salt og peber. Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en lille smule vand. Anret salaten i to skåle, og servér den med en spiseske dressing til hver. Servér straks. Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt RucolaSalatSkaldyrRejerAvocado