Salat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing

20 minutter
439 kcal

Byd foråret velkommen med en sund og frisk salat.

Tallerken med rejer, æg og grønt

Salat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g rejer
  • 2 æg, smilende eller hårdkogte
  • 50 g rucola
  • ¼ blomkål, fintrevet, 125 g
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 1 bolsjestribet bede, skåret i helt tynde skiver
  • 12 grønne oliven
  • 2 spsk. ristede græskarkerner

Dressing

  • ½ avocado
  • ½ dl skyr
  • 1 spsk. frisk koriander, finthakket
  • 1 spsk. limesaft
  • ½ fed hvidløg, knust eller finthakket
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du supersalat med rejer, æg og avocado

  • Lav dressingen ved at blende alle ingredienser, indtil du har en lækker og cremet dressing.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en lille smule vand.
  • Anret salaten i to skåle, og servér den med en spiseske dressing til hver.
  • Servér straks.

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt