Chili con carne med majskolbe

30 minutter
556 kcal

Chili con carne er en sikker vinder på middagsbordet. Især når den kombineres med en saftig majskolbe - prøv det selv!

Chili con carne med majskolbe

CHILI CON CARNE — på kun 30 minutter!

© wichmann+bendtsen

Chili con carne med majskolbe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 løg, stort
  • 4 tsk. ekstra jomfru­olivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 200 g hakket okse­ kød, max. 3 % fedt
  • 4 dl tomater, mosede
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød chili
  • 20 g mørk chokolade med min. 70 % kakao
  • 140 g hvide bønner fra dåse
  • 2 majskolber, små
  • Et par kviste bred­ bladet persille
  • 6 spsk. skyr

Sådan gør du

  • Skær løget i små tern, og svits i olivenolie. Krydr let med salt og peber, kom kødet ved, og vend godt. Kom mosede tomater ved.
  • Skær peberfrugten i små tern, og chilien i tynde skiver. Kom dem i gryden, vend godt, og lad det simre med en sjat vand i 15 min. Smag til med salt, peber og chokolade.
  • Kom de hvide bønner ved, og varm retten godt igennem. Smag til igen, evt. med lidt mere chili.
  • Fjern blade og tråde fra majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i 7 min.
  • Skær persillen, og anret din chili con carne med skyr og et drys grofthakket persille.

LÆS OGSÅ: Lækre opskrifter med chili