Sunde opskrifter Aftensmad Vaffelwrap... Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme 30 minutter 274 kcal Skift den klassiske wrap ud med disse lækre vaffelwraps og fyld dem med sunde lækkerier. Vi lover, du ikke bliver skuffet. Af Signe Moesby Leth 12. april 2018 Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 1 små forårsløg 1 æg ½ dl mælk ½ dl speltmel med fuldkorn eller anden type mel ¼ tsk. bagepulver ¼ havsalt Sort peber, friskkværnet 25 g fetaost Evt. olivenolie til stegning Krydderurtecreme: ½ bundt purløg ½ håndfuld dild ½ fed hvidløg ¾ dl skyr ¼ citron, saften ¼ tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet Fyld: ½ squash 100 g røget laks Sådan laver du vaffelwraps med røget laks Tænd dit vaffeljern. Hak forårsløg fint, og smuldr fetaost. Rør alle ingredienser til dejen grundigt sammen. Smør vaffeljernet med en smule olie, hvis det ikke er et slip-let-jern. Hæld dej på, og bag. Gentag fire gange. Hak purløg, dild og hvidløg, og rør alle ingredienserne til krydderurtecremen sammen. Skær squash i tynde strimler – brug evt. et mandolinjern. Drys med salt og peber, og grill dem på en grillpande ved høj varme i et par min. Smør hver vaffel med 1-2 spsk. creme. Tilføj grillede squashstrimler og røget laks, fold sammen, og servér. WrapsSquashSkyrLaks