Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme

30 minutter
274 kcal

Skift den klassiske wrap ud med disse lækre vaffelwraps og fyld dem med sunde lækkerier. Vi lover, du ikke bliver skuffet.

Vaffelwrap med laks

Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 små forårsløg
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • ½ dl speltmel med fuldkorn eller anden type mel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 25 g fetaost
  • Evt. olivenolie til stegning

Krydderurtecreme:

  • ½ bundt purløg
  • ½ håndfuld dild
  • ½ fed hvidløg
  • ¾ dl skyr
  • ¼ citron, saften
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • ½ squash
  • 100 g røget laks

Sådan laver du vaffelwraps med røget laks

  • Tænd dit vaffeljern. Hak forårsløg fint, og smuldr fetaost. Rør alle ingredienser til dejen grundigt sammen.
  • Smør vaffeljernet med en smule olie, hvis det ikke er et slip-let-jern. Hæld dej på, og bag. Gentag fire gange.
  • Hak purløg, dild og hvidløg, og rør alle ingredienserne til krydderurtecremen sammen.
  • Skær squash i tynde strimler – brug evt. et mandolinjern. Drys med salt og peber, og grill dem på en grillpande ved høj varme i et par min.
  • Smør hver vaffel med 1-2 spsk. creme. Tilføj grillede squashstrimler og røget laks, fold sammen, og servér.