Vaffelwrap med laks
© wichmann + bendtsen

Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme

Skift den klassiske wrap ud med disse lækre vaffelwraps og fyld dem med sunde lækkerier. Vi lover, du ikke bliver skuffet.

Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme

4 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

2 små forårsløg

2 æg

1 dl mælk

1 dl speltmel med fuldkorn eller anden type mel

½ tsk. bagepulver

¼ havsalt

Sort peber, friskkværnet

50 g fetaost

Evt. olivenolie til stegning

Krydderurtecreme:

1 bundt purløg

1 håndfuld dild

1 fed hvidløg

1½ dl skyr

½ citron, saften

¼ tsk. havsalt

Sort peber, friskkværnet

Fyld:

1 squash

200 g røget laks

Sådan laver du vaffelwraps med røget laks


  • Tænd dit vaffeljern. Hak forårsløg fint, og smuldr fetaost. Rør alle ingredienser til dejen grundigt sammen.
  • Smør vaffeljernet med en smule olie, hvis det ikke er et slip-let-jern. Hæld dej på, og bag. Gentag fire gange.
  • Hak purløg, dild og hvidløg, og rør alle ingredienserne til krydderurtecremen sammen.
  • Skær squash i tynde strimler – brug evt. et mandolinjern. Drys med salt og peber, og grill dem på en grillpande ved høj varme i et par min. 5. Smør hver vaffel med 1-2 spsk. creme. Tilføj grillede squashstrimler og røget laks, fold sammen, og servér.

Næringsindhold pr. wrap:

Energi: 274 kcal

Protein: 25,4 g

Fedt: 10,7 g

Kulhydrat: 20,3 g

Kostfibre: 2,8 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: