poke bowl med rejer og mango
Har du prøvet poke bowls?

Poke bowls, der oprindeligt stammer fra Hawaii, er godt på vej til at blive en megatrend. De sirlige skåle er nemlig både sunde, lækre og særdeles fotogene.

Poke bowl med spicy rejer og mango

Poke bowls er både nemme, lækre og superdekorative, så hvorfor ikke kaste dig ud i denne opskrift på poke bowl med spicy rejer og mango.

4. juni 2019 af Signe Moesby Leth

Poke bowls med spicy rejer og mango

4 skåle

1 mango
½ rød chili
¼ agurk
1 avocado
1 tsk. sesamfrø
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
250 g rejer
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
65 g spinat, frisk
4 spsk. syltede rødløg
1 lime

Dressing

10 g ingefær
2 spsk. sesamolie
½ spsk. soja
½ lime, saften
1 spsk. honning

Sådan laver du poke bowls med spicy rejer og mango

  • Skær mango og chili i tern, og agurk og avocado i skiver.
  • Riv ingefæren til dressingen fint, og pisk sammen med de øvrige ingredienser.
  • Rist sesamfrø på en pande.
  • Varm olie op i en pande, og lynsteg rejerne et par minutter med chili, salt og peber.
  • Anret rejer i små skåle med spinat, agurk og avocado. Pynt med sesamfrø, limebåde og syltede rødløg. Servér med dressingen ved siden af. 

Næringsindhold pr. skål:

Energi: 277 kcal
Protein: 13 g
Fedt:16 g
Kulhydrat: 23 g
Kostfibre: 4 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler