Hvad er I FORM?

På I FORM gør vi alt, hvad vi kan for at gøre sundhed så overskuelig og motiverende som muligt - på alle platforme. Tjek hele FORMs univers her – og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre det lettere og sjovere at leve sundt.

I FORM

I FORM – vi gør det lettere at leve sundt. Få inspiration, guides og værktøjer på alle platforme.

Kære læser

Føles det som en sur pligt at skulle leve sundt? Den følelse kender vi godt – men vi vil frygteligt gerne hjælpe dig af med den!

I FORM prøver vi at gøre sundheden så overskuelig og motiverende som muligt – hvad enten vi guider dig til at (gen)finde formen på rekordtid, at spise let og lækkert i en travl hverdag eller at geare ned og give hovedet ro.

I FORM tilbyder vi dig en vifte af redskaber, som du kan bruge aktivt til at opnå en sund livsstil og mere overskud - fra website, ruteplanner, Facebook og Instagram til magasin og nyhedsbreve. Så uanset om du har brug for inspirerende læsning, opskrifter, praktiske digitale værktøjer eller hurtige nyheder på farten, kan vi hjælpe.

Jeg selv og hele redaktionen på I FORM ønsker dig god fornøjelse!

I FORM – magasinet der giver mere overskud

Er du interesseret i at leve bare lidt sundere? Så er I FORMs magasin for dig. I hvert eneste nummer får du boostet din motivation. Der er effektive øvelser, nemme programmer, lækre opskrifter og masser af opdaterede råd til at leve sundere, træne effektivt, sove bedre og løfte livsglæden. Du får I FORM portofrit hver tredje uge.

Smugkig i magasinet I FORM her

Køb abonnement på I FORM med rabat

WYPE – læs magasinet I FORM digitalt

Som abonnent på magasinet kan du læse I FORM kvit og frit i vores magasin-app WYPE. Du kan læse magasinet og vores særtillæg på både tablet og smartphone og kan downloade hele numre, så du kan hygge dig med I FORM, selv om du ikke har WiFi-adgang. Og så får du rabat på alle de andre magasiner i WYPE, fx Illustreret Videnskab, Aktiv Træning, Historie og Bo Bedre.

Læs mere om WYPE

Fordelsshop – få ekstra rabatter som abonnent

Som abonnent på magasinet I FORM har du adgang til eksklusive rabatter i vores fordelsshop. Køb fx sportstøj, ure, plejeprodukter, boligtilbehør med op til 70 pct. rabat.

Besøg I FORMs fordelsshop

I FORMs website – alt om sundhed samlet på ét sted

På IFORM.dk har vi et stort udvalg af artikler, men det er også her, du finder konkrete værktøjer, der hjælper dig i hverdagen. Træn fx med i vores store videotræningsunivers, lad dig inspirere af ugens madplan, eller lav en af vores mere end 1000 lette og sunde opskrifter. Hvis du vil have fuld adgang til vores digitale indhold, skal du enten være abonnent på magasinet eller købe et digitalt abonnement. Lige nu er de første 14 dage gratis – få adgang her.
Gå til IFORMS.dk's forside

I FORMs Ruteplanner – planlæg og mål dine træningsruter

Ruteplanneren er et eminent og gratis værktøj, hvor du nemt kan tegne, måle og gemme dine træningsruter. Brug den til at planlægge, hvor du skal løbe, gå eller cykle næste gang - eller til at måle, hvor langt og hvor hurtigt du har løbet - og hvor mange kalorier, du har forbrændt

Se ruteplanneren her

Nyhedsbreve – gratis tips og ekspertråd i din mailboks

Få motivation til et sundere og gladere liv direkte i din mailboks. Vores nyhedsbreve er et miks af tips, programmer, opskrifter, øvelser og inspirerede artikler, der alle hjælper dig til at opnå dit sunde mål - uanset om det er god søvn, bedre humør, en stærkere krop eller en sund, velfungerende mave.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her (du kan altid melde fra igen)

I FORM Rejser – boost din sundhed sammen med andre

Prioritér dig selv og din sundhed og tag med I FORM på træningsferie. Boost din sundhed sammen med andre i sydens varme. Daglig træning med de bedste trænings- og yogainstruktører - og masser af sund og lækker mad.

Tjek din næste rejse her

Facebook – dit daglige sundhedskick

Følg I FORM på Facebook og få daglige sundhedskick i form af lækre opskrifter med sæsonens råvarer, brugbare sundheds-nyheder, øvelser eller motiverende tips og videoer.

Følg os på Facebook

Instagram – kom bag om I FORM

Mix af nyheder og billeder af alt det skøre, sunde og sjove, der sker for os på redaktionen.

Følg os på Instagram her

I FORM er en del af Bonnier Publications - læs mere om virksomheden her.