Grillet fisk med bønnesalat

30 minutter
359 kcal

På jagt efter sund og nem mad du kan lave lynhurtigt? Prøv denne lækkerbisken med grillet frisk.

Grillet fisk med bønnesalat

GRILLET FISK MED BØNNESALAT – Du kan bruge feta eller ristede nødder i stedet for parmesan.

© wichmann+bendtsen

Grillet fisk med bønnesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Bønnesalat:

  • 200 g friske grønne bønner
  • 200 g cherrytomater, evt. i forskellige farver
  • ½ gul peberfrugt
  • ½ rødløg
  • 50 g rucola
  • 30 g parmesan
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 citron, saften
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Grillet fisk:

  • 300 g hvid fisk, fx kulmule
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. salt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ citron, saften

Sådan gør du

  • Fjern enderne fra bønnerne. Kom dem i kogende vand i 2 min., og skyl i koldt vand. Dræn i en sigte.
  • Halvér tomaterne. Skær peberfrugt og rødløg i tynde skiver.
  • Riv parmesan i flager.
  • Vend olie i bønnerne, og bland med resten af grøntsagerne.
  • Top med parmesan, citronsaft, salt og peber.
  • Pensl fisken med olie. Grill på en grillpande i ca. 3 min. på hver side. Smag til med salt, peber og citron.

TIP! Vil du have en blidere smag, kan du lægge løgskiverne i isvand i 10 min., før du putter dem i salaten.