Sunde opskrifter Aftensmad Grillet fi... Grillet fisk med bønnesalat 30 minutter 359 kcal På jagt efter sund og nem mad du kan lave lynhurtigt? Prøv denne lækkerbisken med grillet frisk. Af Maria Christensen 7. januar 2022 GRILLET FISK MED BØNNESALAT – Du kan bruge feta eller ristede nødder i stedet for parmesan. © wichmann+bendtsen Grillet fisk med bønnesalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Bønnesalat: 200 g friske grønne bønner 200 g cherrytomater, evt. i forskellige farver ½ gul peberfrugt ½ rødløg 50 g rucola 30 g parmesan 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 citron, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet Grillet fisk: 300 g hvid fisk, fx kulmule 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie ½ tsk. salt Sort peber, friskkværnet ½ citron, saften Sådan gør du Fjern enderne fra bønnerne. Kom dem i kogende vand i 2 min., og skyl i koldt vand. Dræn i en sigte. Halvér tomaterne. Skær peberfrugt og rødløg i tynde skiver. Riv parmesan i flager. Vend olie i bønnerne, og bland med resten af grøntsagerne. Top med parmesan, citronsaft, salt og peber. Pensl fisken med olie. Grill på en grillpande i ca. 3 min. på hver side. Smag til med salt, peber og citron. TIP! Vil du have en blidere smag, kan du lægge løgskiverne i isvand i 10 min., før du putter dem i salaten. FiskBønnerSalat