Kylling-avocado-smørrebrød
Kyllingebryst er manges favorit på middagsbordet. Det er et rigtig godt valg, for brystkødet bugner af mættende proteiner og er samtidig ganske magert. Prøv denne sunde udgave af smørrebrød.
Kyllingebryst er manges favorit på middagsbordet. Det er et rigtig godt valg, for brystkødet bugner af mættende proteiner og er samtidig ganske magert. Prøv denne sunde udgave af smørrebrød.
Grundopskrift: tilberedning af kyllingebryst*
Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie.
Steg det, og krydr bagefter med salt og peber.
Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side.
Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme.
Grill eller steg 1 kyllingebryst, og skær det i skiver.
Anret på rugbrød, smurt med mayonnaise, belagt med romainesalat og skiver af ½ avocado dryppet med citron.
Top med purløg.
På vores site og app får du bl.a.: