Tallerken med kylling og avocado
© wichmman+bendtsen

Kylling-avocado-smørrebrød

Kyllingebryst er manges favorit på middagsbordet. Det er et rigtig godt valg, for brystkødet bugner af mættende proteiner og er samtidig ganske magert. Prøv denne sunde udgave af smørrebrød.

10. januar 2017 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Kylling-avocado-smørrebrød

1 person

1 kyllingebryst*

Rugbrød

Mayonnaise

Romainesalat

½ avocado

Citronsaft

Purløg

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt

Grundopskrift: tilberedning af kyllingebryst*

  • Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie. 
  • Steg det, og krydr bagefter med salt og peber.
  • Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side.
  • Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme.

Sådan laver du kylling-avocado-smørrebrød

  • Grill eller steg 1 kyllingebryst, og skær det i skiver. 
  • Anret på rugbrød, smurt med mayonnaise, belagt med romainesalat og skiver af ½ avocado dryppet med citron. 
  • Top med purløg.

Vi viser dig her nye måder at bruge avocadoen i madlavningen, så du får mere ud af den sunde, grønne frugt.

Næringsindhold

Energi: 467 kcal
Protein: 30,1 g
Fedt: 26,1 g
Kulhydrat: 32,3 g
Kostfibre: 7,5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: