Kvinde holder spinatwrap med feta, svampe, avocado og tomat
© wichmann + bendtsen

Spinatwrap med svampe, tomat, feta og avocado

Hvem siger, at sund mad skal være kedelig? Ikke os. Disse spinatwraps er fulde af sunde lækkerier, og så er de supernemme at lave.

9. april 2018 af Signe Moesby Leth

Spinatwrap med svampe, tomat, feta og avocado

4 stk. 

  • 8 æg 
  • 100 g spinat 
  • 1 dl havregryn 
  • 1½ dl mælk 
  • ½ tsk. havsalt 
  • Sort peber, friskkværnet 
  • 1 tsk. olivenolie til stegning

Fyld:
  • 200 g brune champignoner 
  • 100 g spinat 
  • 1 håndfuld basilikum 
  • 1 avocado 
  • 10 cherrytomater 
  • 100 g fetaost

Sådan laver du spinatwrap

  • Blend alle ingredienserne til wrappen til en jævn dej. Opvarm en pande, og tilsæt olivenolie. Hæld dej på panden, og lad wrappen stege i et par minutter, indtil den er fast på undersiden. Vend den forsigtigt, evt. ved hjælp af et grydelåg, og giv den et par min. på den anden side. Gentag, indtil du har fire wraps. Hold dem varme ved at lægge dem på en tallerken med en anden tallerken over. 
  • Skær alle grøntsagerne, som skal bruges til fyld, i mundrette størrelser. Varm panden godt op, og kom champignoner på. Steg dem, til væsken er fordampet. Smag til med salt og peber, og steg et par min. mere, til de har fået godt med farve. 
  • Fyld de fire wraps med spinat, basilikum, avocado, tomater, champignoner og smuldret fetaost.

Næringsindhold pr. wrap:

Energi: 387 kcal

Protein: 24,8 g
Fedt: 24,2 g
Kulhydrat: 21,3 g
Kostfibre: 5,9 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler