grøntsags-spaghetti med spinat, asparges og bagt laks
© wichman+bendtsen

Grøntsags-spaghetti med spinatpesto og bagt laks

Lav denne skønne ret med grøntsags-spaghetti af squash med spinatpesto og bagt laks og kom i øjeblikkelig sommerhumør!

Grøntsags-spaghetti med spinatpesto og bagt laks

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

½ squash

6 radiser

8 asparges

Pesto

100 g spinat

22 g mandler

20 g parmesanost, revet

½ tsk. salt

1 fed hvidløg

1 tsk. olivenolie

Evt. 1 spsk. vand

Saft og skal fra ½ økocitron

Laks

2 laksesteaks

1 tsk. nigellafrø (eller sesamfrø)

Havsalt og kværnet peber

Saft og skal fra ¼ økolime

Spinatblade og spirer som bund

Sådan laver du grøntsags-spaghetti med bagt laks

  • Skær alle grønsagerne til tynde strimler på et mandolinjern. Har du ikke sådan et, så skræl dem i tynde skræller.
  • Pesto Steg mandlerne på panden i 4 min. Lad dem køle af, og kom dem og de øvrige ingredienser i blenderen. Blend, til pestoen har den rette konsistens.
  • Laks Dryp lime ud over laksesteaksene, og drys med nigellafrø. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 min.

LÆS OGSÅ: Laks i ovn – stegeguide og 15 lækre opskrifter

Næringsindhold i grøntsags-spaghetti med bagt laks pr. person

Energi: 344 kcal

Protein: 27,5 g

Fedt: 22,5 g

Kulhydrat: 10,5 g

Kostfibre: 3,4 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: