Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg
Er du sulten?

Denne rødbedesuppe med perlebyg fylder godt i maven og er klar på en halv time.

© wichmann + bendtsen

Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

Boost humør og sundhed med denne fyldige rødbedesuppe med perlebyg og skyr. Den smukke suppe er klar på bare 30 minutter.

6. november 2019 af Anne Larsen

Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

1 løg, lille
1 fed hvidløg
2 tsk. ekstra jomfru-olivenolie
350 g rødbede, uden skræl
6 dl grøntsagsbouillon
50 g perlebyg
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
4 spsk. skyr
Et lille bundt brøndkarse

Evt. tilbehør:
2 skiver fuldkornsrugbrød 

Sådan laver du rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

  • Pil og skær løg og hvidløg i fine tern, og steg dem bløde og blanke i olivenolie.
  • Skræl og skær rødbeder i tern, kom dem i gryden, og vend godt. Spæd med bouillon, og lad suppen simre.
  • Kog imens perlebyg i letsaltet vand ifølge emballagens anvisning.
  • Blend suppen, og smag den til med salt og peber.
  • Anret suppen med perlebyg, skyr og brøndkarse, og server evt. ristet rugbrød til.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Næringsindhold pr. person (uden rugbrød):

Energi: 257 kcal
Protein: 11 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 44 g
Kostfibre: 9 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: