Sunde opskrifter Aftensmad Rødbedesup... Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg 30 minutter 257 kcal Boost humør og sundhed med denne fyldige rødbedesuppe med perlebyg og skyr. Den smukke suppe er klar på bare 30 minutter. Af Anne Larsen 6. november 2019 ER DU SULTEN? Denne rødbedesuppe med perlebyg fylder godt i maven og er klar på en halv time. © wichmann + bendtsen Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 løg, lille 1 fed hvidløg 2 tsk. ekstra jomfru-olivenolie 350 g rødbede, uden skræl 6 dl grøntsagsbouillon 50 g perlebyg Havsalt Sort peber, friskkværnet 4 spsk. skyr 1 bundt brøndkarse Evt. tilbehør 2 skiv. fuldkornsrugbrød Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløgSådan laver du rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg Pil og skær løg og hvidløg i fine tern, og steg dem bløde og blanke i olivenolie. Skræl og skær rødbeder i tern, kom dem i gryden, og vend godt. Spæd med bouillon, og lad suppen simre. Kog imens perlebyg i letsaltet vand ifølge emballagens anvisning. Blend suppen, og smag den til med salt og peber. Anret suppen med perlebyg, skyr og brøndkarse, og server evt. ristet rugbrød til. Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her Vegetar-opskrifterSuppeSkyrRødbeder