Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

30 minutter
257 kcal

Boost humør og sundhed med denne fyldige rødbedesuppe med perlebyg og skyr. Den smukke suppe er klar på bare 30 minutter.

Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

ER DU SULTEN? Denne rødbedesuppe med perlebyg fylder godt i maven og er klar på en halv time.

© wichmann + bendtsen

Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 løg, lille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. ekstra jomfru-olivenolie
  • 350 g rødbede, uden skræl
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g perlebyg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 4 spsk. skyr
  • 1 bundt brøndkarse

Evt. tilbehør

  • 2 skiv. fuldkornsrugbrød

Rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløgSådan laver du rødbedesuppe med perlebyg, skyr og purløg

  • Pil og skær løg og hvidløg i fine tern, og steg dem bløde og blanke i olivenolie.

  • Skræl og skær rødbeder i tern, kom dem i gryden, og vend godt. Spæd med bouillon, og lad suppen simre.

  • Kog imens perlebyg i letsaltet vand ifølge emballagens anvisning.

  • Blend suppen, og smag den til med salt og peber.

  • Anret suppen med perlebyg, skyr og brøndkarse, og server evt. ristet rugbrød til.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her