Hvad får jeg i magasinet I FORM?

Vi har samlet et udvalg af det faste indhold, du finder i I FORM, så du kan se, hvad du kan glæde dig til, hvis du tegner et abonnement.

Kvinde og I FORM-magasiner

I FORM handler om at gøre noget godt for dig selv – fysisk så vel som psykisk.

© Ditte Capion

Måske køber du engang imellem I FORM i kiosken. Måske overvejer du at tegne et abonnement. Måske kender du bare navnet. Uanset hvad vil vi gerne fortælle dig lidt om, hvad magasinet indeholder. Det har nemlig ændret sig en del de senere år.

Sundhed er ikke længere noget, der er forbeholdt de få og elitære. Det er I FORM heller ikke. Magasinet henvender sig til alle kvinder med en interesse for sundhed – uanset form, alder og ambitionsniveau.

Guider vi til træning, gør vi det på en måde, så selv helt utrænede kan være med. Skriver vi om kost, tager vi udgangspunkt i råvarer, du kender – og kan købe til en fair pris.

Det er dog ikke kun de klassiske sundhedsemner som kost og motion, vi tager under kærlig behandling.

Det gode helbred og forebyggelse af sygdomme fylder rigtigt meget i magasinet, da vi ved, at det fylder meget hos vores læsere.

Også det mentale får masser af plads i form af artikler om fx stress, energi og livsglæde.

Alt i alt laver vi I FORM med et mål om at favne hele det menneske, du er – og forhåbentlig motivere dig til at leve lidt sundere og dermed få mere overskud.

I FORMs mantra

I FORMs mantra

Herunder kan de se nogle af vores faste stofområder og artikeltyper, så du ved, hvad du får, hvis du tegner et abonnement.

Viden om sund kost – og tips til at lave den

Det, du putter i munden, har enorm betydning for dit velbefindende, og derfor går vi i hvert nummer i dybden med et nyt aspekt ved at spise sundt. Du får både gode råd, opskrifter og teori omkring, hvad der virker og hvorfor – og altid på en overskuelig og appetitlig måde.

Kost-råd

KLOG I KØKKENET Hvad skal du putte i indkøbskurven og gryderne, hvis du vil have overskud og velvære? Det får du svar på.

Træning, der virker – uanset niveau

Du får en komplet træningsguide, der sætter fokus på et nyt emne hver gang. Det kan være alt fra løb og styrketræning til yoga og gang, men fælles for artiklerne er, at du på ingen måde behøver være ekspert for at være med. De passer nemlig til alle niveauer.

Træningsprogram

NÅ DINE TRÆNINGSMÅL Motiverende, inspirerende og ikke mindst overskueligt. Det er formålet med vores træningsprogrammer.

Hjælp til at passe på krop og helbred

At have en krop, der er velfungerende, rask og sygdomsfri, er en af de vigtigste grunde til at leve sundt. Vi skriver, hvordan du kan opnå netop dét, når vi sætter fokus på alt fra søvn og stofskifte til hjerne og hudkræft. Faktisk er helbredet blevet et af de vigtigste – og mest populære – stofområder i magasinet.

Søvn-sag

HJÆLP TIL SELVHJÆLP Vi samler den nyeste viden og gør det let for dig at bruge den i dit eget liv.

Fokus på mental sundhed

Positivt livssyn, gode relationer, hverdagslykke og stressbekæmpelse – det er bare nogle af de emner, vi skriver om, som ikke nødvendigvis har noget med kost og motion at gøre. Det er nemlig også sundt at have det godt og nyde livet.

Mental sundhed

Vi hjælper dig med at passe lige så godt på dit sind som på din krop.

Madplan til alle ugens hverdage

Alle opskrifter tager under en halv time at lave – og så er de både lækre og sunde. Hver plan indeholder en vegetarret og en fiskeret, så du bliver inspireret til at spare på det røde kød.

Madplan

MADPLAN TIL HVERDAGEN Der er skruet op for sundheden og ned for tidsforbruget i alle vores opskrifter.