Spaghetti med tomat-chili-sauce

20 minutter
540 kcal

På bare 20 minutter kan du servere en skøn pastaret med parmaskinke og tomat-chili-sauce. Du kan også undlade skinken og spise den vegetarisk.

Skål med spaghetti med tomat-chili-sauce

Spaghetti med parmaskinke og tomat-chili-sauce

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 8 skiver parmaskinke
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. pepperoncino (stødte tørrede chiliflager)
  • 1 dl tør hvidvin
  • 1 ds. hakkede tomater
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 120 g fuldkornsspaghetti
  • 4 spsk. parmesanost, revet

Sådan laver du spaghetti med tomat-chili-sauce

  • Skær parmaskinke i store tern. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem i en 200 gr. varm ovn i ca. 7 min., eller til de er let gyldne.

  • Skær løg i tern, og hvidløg i papirtynde skiver, brug gerne et lille juliennejern. Steg de to slags løg bløde og blanke i olivenolie.

  • Kom parmaskinke og pepperoncino ved, derefter hvidvin og tomat. Krydr let med salt og peber.

  • Lad saucen simre ganske stille, mens du koger pastaen. Smag saucen til, og bland sauce og pasta. Drys med parmesan.

Bytter du den almindelige pasta ud med squash-pasta, kan du faktisk tabe op til 1 kg om måneden.