Æggewrap uden mel med kylling og spinat

20 minutter
407 kcal

Få protein og masser af mæthed for kun få kalorier med denne sunde æggewrap med kylling og spinat.

Æggewrap uden mel med kylling og spinat

DENNE WRAP – helt uden mel er baseret på æg, der giver masser af protein og god mæthed per kalorie.

© wichmann+bendtsen

Æggewrap uden mel med kylling og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 æg
  • 2 spsk. minimælk
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt sort peber, friskkværnet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Tilbehør:

  • 1 kyllingebryst
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • 2 håndfuld babyspinat
  • 4 spsk. basilikumpesto
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Friske basilikumblade
  • Gnavegrønt

Sådan gør du

  • Steg kyllingebrystet.
  • Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
  • Varm olie op på en pande, og hæld halvdelen af æggeblandingen på. Steg i ca. 4 min. på den ene side ved middelvarme. Vend forsigtigt, og giv den et par min. på den anden side. Gør det samme med den anden halvdel af æggemassen.
  • Skær tomater i tern, kylling i små skiver og rødløg i tynde ringe.
  • Anret æggewraps på to tallerkener med babyspinat, tomat, kylling og rødløg. Top med basilikumpesto, frisk basilikum, salt og peber.
  • Servér med gnavegrønt, fx gulerødder, snackpeber og agurk.

TIP! Du kan rulle æggewrappen sammen, pakke den ind og tage den med på farten.

TIP! Hvis du laver flere wraps, end du skal spise her og nu, så opbevar dem på køl med madpapir imellem.

TIP! Wrappen vil også være lækker med okse- eller svinemørbrad, hvis du fx har nogle rester fra aftensmaden, du skal have brugt.