Thaisalat med kylling, kål og peanuts

30 minutter
512 kcal

Det er svært at sige, hvad der er bedst ved denne salat. Det sprøde kål, den saftige kylling, den søde mango eller den lækre peanutbutter-dressing ...? Vi er vilde med det hele.

Thaisalat med kylling, kål og peanuts

VILD MED THAIMAD? Så prøv denne lækre thai-inspirerede salat med masser af kål og en skøn peanutbutter-dressing.

© wichmann+bendtsen

Thaisalat med kylling og peanuts

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingefileter
  • 75 g rødkål
  • 75 g spidskål
  • ½ rød chili
  • 1 gulerod
  • 1 mango
  • 1 dl pillede edamamebønner
  • 1 spsk. peanuts
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 1 håndfuld koriander, grofthakket

Dressing:

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. sojasauce
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. akaciehonning
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Steg kyllingen, til den er gennemstegt, og brug to gafler til at trække kødet fra hinanden, til det er strimlet.
  • Snit kål og chili fint, riv guleroden, og skær mango i tern. Bland sammen med kyllingekød, bønner, peanuts, sesamfrø og koriander.
  • Pisk ingredienserne til dressingen grundigt sammen, og fordel ud over salaten.

TIP: Du kan sagtens bruge sukker i stedet for honning. Du skal bare piske dressingen godt sammen, så sukkeret opløser sig.