Sunde opskrifter Aftensmad Squashspag... Squashspaghetti med tofusticks 30 minutter 324,5 kcal Det behøver ikke at være kedeligt at spise sundt blot, fordi det er vegetarisk. Lav for eksempel denne ret med squashspaghetti i mango-mynte marinade med tofusticks. Af Michelle Kristensen og Luise Vindahl 9. marts 2015 Squashspaghetti med tofusticks Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 gule eller grønne squash ½ mango 2 spsk. jomfruolivenolie 7½ blade frisk mynte 1 cm frisk rød chili 2½ cm frisk ingefær 50 g bøgehatte, alt. andre svampe Lidt havsalt og kværnet peber Granatæblekerner til pynt Tofusticks 100 g tofu ½ æg ½ dl /ca. 50 g pistacienødder ¼ tsk. tørrede chiliflager ½ æg ½ fed hvidløg ½ tsk. havsalt Sådan laver du squashspaghetti Vask squashene, og kør dem til lange strimler på en spiralimaskine eller et juliennejern. Skræl mangoen, tag stenen ud, og put ¾ af frugten i en blender sammen med mynte, chili, salt og peber – kør det til en marinade. Rens svampene, og svits dem hurtigt på panden. Skær resten af mangoen i mindre stykker. Vend "pastaen", svampene og mangostykkerne i marinaden, og pynt med granatæblekerner. Hak pistacienødderne, knus hvidløget, pisk ægget sammen, og bland det hele sammen med saltet. Skær tofuen i tynde stænger, og vend dem i blandingen. Steg dem kort på panden i lidt olie, til de er gyldne. Vegetar-opskrifter