Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Her på siden har vi samlet lækre og nemme opskrifter på sunde retter til enhver smag. Vi har over 1000 sunde opskrifter til alle måltider – og selvfølgelig også retter uden gluten og opskrifter til dig, der er vegetar. Velbekomme!

Hurtig aftensmad på max 30 minutter

Er du i tidsnød? Vi har masser af opskrifter på sunde retter, der ikke tager mere end en halv time at lave. Find dem her.

Hvis du gerne vil spise sundt og varieret og samtidig ikke bruge oceaner at tid i køkkenet, så er I FORMs madplaner noget for dig. Hver uge disker vi op med en ny sund madplan med lækre opskrifter og sunde råvarer i sæson.

Savner du inspiration i køkkenet?

I FORMs sunde opskrifter giver dig lækre, lette og sunde bud på morgenmad, frokost og aftensmad samt opskrifter på mellemmåltider til den lille sult. Vi har samlet de lækreste opskriftersunde retter til dig der ønsker at tabe dig, opskrifter til den travle, opskrifter uden gluten eller sunde retter til dig, der er vegetar. Så glem alt om at springe morgenmaden over, den kedelige madpakke eller aftensmad fra den lokale takeaway, vi har sunde opskrifter for enhver smag.

Kvinde holder tallerken med sandwich
Find flere sunde opskrifter her