Sunde opskrifter Aftensmad Wok med ok... Wok med oksekød, nudler og grøntsager 30 minutter 638 kcal God mad på kort tid? Så er wok bare altid en vinder. Fantastisk balance mellem stærkt, surt, salt og sødt. Masser af grøntsager og få kalorier. Det kan vi lide! Af Maria Christensen 14. juni 2024 WOK Retten vi vender tilbage til igen. Igen. Og så lige igen … © wichmann+bendtsen Wok med oksekød, nudler og grøntsager Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 fed hvidløg 2 spsk. sojasauce 1½ tsk. stødt koriander ½ tsk. sukker ½ lime, saften 300 g oksemørbrad i strimler 250 g gulerod 300 g broccoli 200 g spidskål 1 rødløg 75 fuldkornsnudler ½ spsk. olie til stegning ½ tsk. sukker 3 spsk. sojasauce ½ lime, saften Sort peber, friskkværnet 1 spsk. peanuts Sådan gør du Bland olie, finthakket hvidløg, sojasauce, koriander, sukker og limesaft til en marinade, og vend kødet heri. Skær gulerødderne i strimler, broccoli i buketter og spidskål samt rødløg i grove stykker. Kom nudlerne i en skål og overhæld med kogende vand. Lad stå 5 min., og kom dem i en sigte. Steg kødet af på en varm pande. Læg kødet til side. Kom olie på panden, og steg grøntsagerne et par min. Tilsæt kødet og herefter nudlerne. Bland sukker, soja og lime sammen, og vend i wokblandingen. Anret på tallerkener med friskkværnet peber og peanuts på toppen. OksekødGulerødderBroccoliSpidskålNødder