Røget ørred med kartofler, radiser og karse

15 minutter
419 kcal

15 minutter. Længere tid behøver du ikke for at lave denne lækre sommerret med ørred, kartofler, radiser og karse. Velbekomme.

Tallerken med kartofler og ørred

EN PERFEKT SOMMERRET PÅ 15 MINUTTER - Men den kan også sagtens nydes om vinteren!

© wichmann + bendtsen

Røget ørred med kartofler, radiser og karse

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 8 kartofler, små
  • Havsalt
  • 10 radiser
  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 100 g salat, fx frisésalat
  • 300 g røget ørred eller røget makrel
  • 1 håndfuld dild
  • 1 håndfuld karse
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne, og skær dem i halve på langs. Kog dem møre i letsaltet vand.
  • Skær radiser i meget fine skiver.
  • Pisk eller blend en vinaigrette sammen af dijonsennep, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber.
  • Læg salat, de halve, lune kartofler samt ørred på to tallerkner.
  • Anret med radiser, dild og karse. Dryp 1 tsk. vinaigrette på hver portion, og kværn lidt sort peber hen over.

TIP! Kog gerne lidt ekstra kartofler, og stil dem på køl. Så har du til lækre kartoffelmadder dagen efter.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background