Få fornyet energi med en lækker hjemmelavet smoothie, og boost dit indtag af frugt og grønt. Her kan du finde nemme opskrifter på smoothies til din morgenmad, til den lille sult før og efter træning, eller til farten.

Hvordan laver man en god smoothie?

Måske tænker du “smoothies er så besværlige at lave”. Men det er de slet ikke.

Først og fremmest skal du have fingrene i en smoothie-blender. Med den kan du nemt blende farverige smoothies og drikke dem direkte fra flasken.

Så skal du finde ud af, hvilket frugt og grønt du vil have i din smoothie - der kan du putte lige det i, som du ønsker. Tøm ud i din frugtskål! Fx er en overmoden banan helt perfekt til næsten alle smoothies.

Derudover er det altid en god idé at tilføje noget flydende til din smoothie, som gør den cremet. Det kan fx være juice, mælk (komælk, havremælk, mandelmælk osv.), skyr eller yoghurt.

Du kan også tilføje fx nødder, hørfrø eller havregryn til din smoothie.

Find opskrifter på sunde og lækre smoothies
Mangler du hjælp til at komme i gang med at lave smoothies? Eller måske inspiration til at prøve ny smage og sammensætninger af? Så er du kommet til det rette sted.

Her har vi nemlig samlet alle vores lækre og sunde smoothie-opskrifter, som alle er fyldt med frugt og grønt!

smoothie-blender

NEMME SMOOTHIES Lav lækre og sunde smoothies med smoothie-blenderen fra Nordic.

Kan man fryse en smoothie?

Du kan sagtens fryse en smoothie ned. Lav en stor portion af din favorit smoothie, del den op i forskellige flasker eller madkasser, og frys den ned. Så kan du nemt tø den op, når du får lyst til en hurtig smoothie i den travle hverdag.

Du kan også skære frugt og grønt ud på forhånd og fordele det i fryseposer efter ønsket portionsstørrelse. Dermed kan du nemt tage frugt og grønt op af fryseren, når du ønsker en sund smoothie. En vitaminrig smoothie til morgenmad er en god måde at få kickstartet dagen på eller til at give dig ny energi, når sulten melder sig i løbet af dagen.

frozen berries in blender
Hvorfor elsker I FORM smoothies?

Der er god grund til, at I FORM elsker smoothies! Udover at en smoothie smager skønt, så gemmer den forfriskende drik på et væld af grøntsager og frugter.

Det er godt at spise store mængder af det sunde, og med en smoothie kan du nemmere få masser grønt og frugt til både morgen, middag og aften.

Side 1 / 2