Grillet sværdfisk med sur-sød peberfrugtrelish

25 minutter
481 kcal

Spis grillet sværdfisk med sur-sød perberfrugtrelish til aften. Det er let og lækkert, og så tager det kun 25 minutter at lave.

Tallerken med grillet sværdfisk, avocado, lime og peberfrugtrelish

Grillet sværdfisk med sur-sød peberfrugtrelish

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 stort rødløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. akaciehonning
  • Tabasco eller anden stærk chilisauce
  • 1 avocado
  • 1 lime, saften
  • 2 skiv. sværdfisk eller tun, 125 g pr. stk.
  • 2 stængler bredbladet persille

Sådan laver du grillet sværdfisk med peberfrugtrelish

  • Skær løget i fine ringe, og peberfrugterne i strimler. Steg dem bløde og blanke i olie. Giv dem et drys salt og et kværn peber. Kom eddike og honning ved, og lad det koge op. Smag til med Tabasco. Relishen skal have en sur-sød-stærk balance.

  • Skær avocadoen i både, fjern skallen, og dryp med lidt lime saft, så de ikke bliver brune.

  • Dup fisken tør med et stykke køkkenrulle, og steg eller grill den. Giv skiverne et let drys salt og et dryp lime ved anretning. Drys både fisk og relish med finthakket persille.

TIP: Lav evt. en stor portion relish, og gem resten på køl. Den smager rigtig godt sammen med æg, fx til en omelet.