Poke bowl med rå tun, avocado og tahin-dressing

30 minutter
462 kcal

Lækker poke bowl med tun, mango, avocado, rød spidskål, sukkerærter og en skøn tahin-dressing. Få opskriften her.

Poke bowl med tun og avocado

ER DU IKKE TIL RÅ TUN – så byt det ud med stegt kylling skåret i tern. Det er også ret lækkert.

© wichmann+bendtsen

Poke bowl med tun og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g blomkål
  • 150 g rød spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 150 g mango
  • 1 avocado
  • 100 g agurk
  • 150 g tun, beregnet til sushi
  • Lidt sesamfrø
  • Koriander
  • Limebåde

Tahindressing:

  • 1 spsk. tahin
  • 1 tsk. sojasauce
  • ½ spsk. flydende honning
  • 3 spsk. vand
  • 1 lime

Sådan gør du

  • Riv blomkålen og snit spidskålen fint. Skær sukkerærter og mango i mindre stykker og avocado i skiver.
  • Skær agurk i helt tynde skiver, fx med en tyndskræller.
  • Skær tun i tern.
  • Anret det hele sirligt i to skåle og drys med lidt sesamfrø og frisk koriander.
  • Rør tahin, soja, honning, vand og saften fra ½ lime sammen. Servér til salaten sammen med både af den anden halve lime.

TIP Når du laver bowls, er tricket at mixe flere forskellige typer grøntsager, så der både er noget sprødt som agurk og noget cremet som avocado.