Hvis du ikke har en rest kogt ris, så begynd med at koge risene i henhold til anvisningen på emballagen.
Kog kyllingen i rigeligt vand med bouillonterningen i 20 min. Sluk for varmen.
Skær blomkål i buketter, løg og hvidløg i grove tern og ingefær i små stykker. Svits i olie i en stor gryde sammen med karry. Hæld vandet ved - brug evt. kogevandet fra kyllingen, og lad simre i 10 min. under låg, til blomkålen er helt mør.
Blend suppen og hæld kokosmælk i. Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær grøntsagerne ud i mundrette stykker, og kom i suppen. Lad simre i 5-10 min.
Pluk kyllingen i mindre stykker, og steg bacon sprød på panden.
Anret suppen i dybe tallerkener. Top med ris, kylling, bacon og friske krydderurter.
TIP Du kan undlade ris og i stedet putte fersken i suppen.