Karrykål med hakket oksekød

30 minutter
458 kcal

Værsgo – en sund hverdagsret, der falder i hele familiens smag. Både gulerødder og kål får en let sødlig smag, når det tilberedes. En skøn måde at få masser af grøntsager på.

Karrykål med hakket oksekød

KARRYKÅL … din mave glæder sig allerede!

© wichmann+bendtsen

Karrykål med hakket oksekød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g gulerødder
  • 400 g spidskål
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 3 tsk. karry
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 220 g hakket oksekød
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Frisk koriander

Sådan gør du

  • Riv gulerødderne, og hak spidskål, løg og hvidløg fint.
  • Varm en stor pande med 1 spsk. olie, og sautér løg og hvidløg med karry og stødt koriander.
  • Tilsæt kødet og yderligere 2 spsk. olie. Brun det godt af, og krydr med salt og lidt peber.
  • Kom så spidskål og gulerødder på panden sammen med bouillonterning og vand, og giv det yderligere nogle min.
  • Smag til, og servér retten med friskhakket koriander.