Sunde opskrifter Aftensmad Karrykål m... Karrykål med hakket oksekød 30 minutter 458 kcal Værsgo – en sund hverdagsret, der falder i hele familiens smag. Både gulerødder og kål får en let sødlig smag, når det tilberedes. En skøn måde at få masser af grøntsager på. Af Maria Christensen 14. juni 2024 KARRYKÅL … din mave glæder sig allerede! © wichmann+bendtsen Karrykål med hakket oksekød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g gulerødder 400 g spidskål 1 løg 2 fed hvidløg 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie 3 tsk. karry 2 tsk. stødt koriander 220 g hakket oksekød 1 grøntsagsbouillonterning 1 dl vand 1 tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet Frisk koriander Sådan gør du Riv gulerødderne, og hak spidskål, løg og hvidløg fint. Varm en stor pande med 1 spsk. olie, og sautér løg og hvidløg med karry og stødt koriander. Tilsæt kødet og yderligere 2 spsk. olie. Brun det godt af, og krydr med salt og lidt peber. Kom så spidskål og gulerødder på panden sammen med bouillonterning og vand, og giv det yderligere nogle min. Smag til, og servér retten med friskhakket koriander. KarryOksekødGulerødderKål