Hotdogs med syltede rødløg, kyllingepølse og chilidressing

30 minutter
553 kcal

Vild med hotdogs? Vi har givet den klassiske favorit et sundt twist. Glæd dig en hotdog med syltede rødløg, kyllingepølse, chilidressing og fuldkornsbrød.

Hotdogs med syltede rødløg, kyllingepølse og chilidresing

EN SUNDERE UDGAVE AF FASTFOOD FAVORITTEN – hotdogs med syltede rødløg, kyllingepølse og chilidressing.

© wichmann+bendtsen

Hotdogs med syltede rødløg, kyllingepølse og chilidressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 kyllingepølser a 50 g
  • Hjertesalatblade
  • 40 g ketchup
  • Karse
  • 250 g gnavegrønt, fx gulerødder, blomkål, agurk og cherrytomater
  • 4 fuldkornspølsebrød a 45 g

Syltede rødløg:

  • 1 rødløg
  • ½ dl lys lagereddike
  • ¼ dl vand
  • ¼ dl sukker
  • 1 laurbærblade
  • 5 peberkorn

Chilidressing:

  • ¾ dl cremefraiche, 9 pct. fedt
  • 1¼ tsk. chilisauce
  • ½ tsk. akaciehonning
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Skær rødløg i papirtynde skiver.
  • Kog eddike, vand og sukker op, og hæld over løgene. Tilsæt laurbærblade og peberkorn. Kom låg på, og stil på køl.
  • Bland alle ingredienser til chilidressingen, og steg pølserne på en varm pande.
  • Lun pølsebrødene på en brødrister, og flæk dem halvt igennem. Fyld dem med salatblade, pølser, dressing, rødløg, karse og ketchup. Servér med masser af gnavegrønt.

TIP! Hvis du gerne vil spare på kalorierne, kan du bytte pølsebrødene ud med et kålblad. Fx et flot rødkålsblad. Vil du gerne selv bage dine hotdog-brød, finder du en opskrift her.