Yoga er godt for både krop og sjæl, kræver intet udstyr og kan dyrkes hjemme på stuegulvet. Find yogaprogrammer til begyndere og øvede, yogaøvelser på video og guide til det bedste yogaudstyr.

Bliv smidig og afstresset med yoga

Døjer du med stivhed og spændinger i kroppen? Eller trænger du blot til masser af ro og fokus på dig selv? Så kan det være, at du skal i gang med at dyrke yoga.

Yoga er godt for kroppen og har en afstressende og afspændende effekt. Yoga gør dig både smidig og stærk og giver dig ro og mindsker stress. Men yoga kan også have positiv indflydelse på både din søvn og din fordøjelse.

Er du nybegynder, tænker du måske 'Hvad er yoga egentlig?" eller "Kan man tabe sig af yoga?" Alt det kan du få svar på i vores mange artikler om yoga her på siden.

Prøv også vores yogaprogram på video, hvor du kan træne med I FORMs træner på skærmen.

Rigtig god fornøjelse!

Kvinde dyrker yoga udenfor

Yoga kan med fordel dyrkes udendørs, så du får frisk luft til hjernen og et tiltrængt pusterum til kroppen.

© iStock

Yoga for løbere

Uanset om du synes, det er det fedeste i verden at løbe eller kæmper med overhovedet at komme af sted, kan disse skræddersyede yogaøvelser give dig en bedre løbeoplevelse.

Yogaøvelserne er sammensat specielt til løbere, og du kan opleve en lethed i kroppen, når du løber, efter du er begyndt at lave yogaøvelserne.

Vink farvel til stivhed og skader, og bliv en gladere løber med yoga.

Læs meget mere om yoga her