Yoga er effektiv og skånsom træning for krop og sjæl, og med I FORMs yogaunivers kan du finde alt det, du skal bruge for at dyrke yoga og blive klogere på yoga. Træn yoga online med I FORMs videotræning, bliv guidet til de mest brugte yogaøvelser, find yogaprogrammer til begyndere og øvede, og få masser af inspiration til din yoga-praksis og tips om yoga.

Yoga for begyndere

Yoga-programmer for begyndere – disse programmer træner styrke, balance og smidighed og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Du vælger selv, om du vil træne 20, 30 eller 40 minutter.

Hvad er yoga?

Yoga er en blanding af fysiske øvelser og mentalt fokus. Yoga har udviklet sig gennem tusinder af år, og der findes mange retninger og former. Du kender måske til hatha-yoga, yin-yoga, astanga-yoga, hot yoga eller noget femte.

Alle former for yoga har et fælles mål om at skabe balance mellem krop og sind.

Find den type yoga, der passer til dig.

kvinder, der dyrker yoga

YOGA Find den type yoga, der passer til dig.

Solhilsen

En solhilsen er en sammensætning af yogaøvelser, som udføres i et flow uden pauser. Solhilsener kan være bygget op af forskellige øvelser, og dermed svinger både niveau og intensitet fra solhilsen til solhilsen. I FORM har flere forskellige solhilsener på video, som du kan træne med.

Bliv smidig og afstresset med yoga

Døjer du med stivhed og spændinger i kroppen? Eller trænger du blot til masser af ro og fokus på dig selv? Så kan det være, at du skal i gang med at dyrke yoga.

Yoga er godt for kroppen og har en afstressende og afspændende effekt. Yoga gør dig både smidig og stærk og giver dig ro og kan mindske følelsen af stress. Men yoga kan også have positiv indflydelse på både din søvn og din fordøjelse.

Er du nybegynder, tænker du måske "Hvad er yoga egentlig?" og "Hvad er yoga godt for?". Alt det kan du få svar på i vores mange artikler om yoga her på siden.

Prøv vores programmer, hvor du kan dyrke yoga online med I FORM:

God fornøjelse!

Kvinde dyrker yoga udenfor

Yoga kan med fordel dyrkes udendørs, så du får frisk luft til hjernen og et tiltrængt pusterum til kroppen.

© iStock
Kan man komme i form med yoga?

JA! Du kan godt komme i form med yoga, især hvis du vælger power-yoga. Intensiteten er højere i power-yoga end i mange andre yogaformer og er en blanding af klassiske yogaøvelser og mere fysisk krævende øvelser, som alle udføres i et flow.

Er du ude efter en yogaform, som kommer så tæt på at være fitness i en yogaudgave, hvor du får sved på panden og får trænet din udholdenhed, er power-yoga helt oplagt.

Du finder vores power-yogaprogrammer herunder.

Yoga for løbere

Uanset om du synes, det er det fedeste i verden at løbe eller kæmper med overhovedet at komme af sted, kan disse skræddersyede yogaøvelser give dig en bedre løbeoplevelse. Yogaøvelserne er sammensat specielt til løbere, og du kan opleve en lethed i kroppen, når du løber, efter du er begyndt at lave yogaøvelserne. Vink farvel til stivhed og skader, og bliv en gladere løber med yoga.

Hvad er yoga godt for?
  • Din muskelmasse bliver større
  • Yogastræk gør dig blød og smidig
  • Du får en flottere holdning
  • Yoga giver dig bedre fysisk balance
  • Yoga reducerer følelsen af stress
  • Yoga forbedrer din søvn
  • Yoga stimulerer fordøjelsen
  • Yoga giver dig energi
  • Yoga får dig til at tænke klart

Få uddybet, hvad yoga er godt for, lige her: 9 gode grunde til at dyrke yoga

Kvinde dyrker yoga

I FORMS YOGAUNIVERS byder på online yogatræning på video samt masser af inspiration.

© Jakob Helbig
Læs meget mere om yoga her