Yoga er godt for både krop og sjæl, kræver intet udstyr og kan dyrkes hjemme på stuegulvet. Find yogaprogrammer til begyndere og øvede, yogaøvelser på video og guide til det bedste yogaudstyr.

Nybegynder? Kom i gang her

Yoga for begyndere – ved hjælp af disse programmer, kan du træne styrke, balance og smidighed. Du kommer hele kommer hele kroppen rundt, og kan selv vælge om det skal tage 20, 30 eller 40 minutter.

Hvad er yoga?

Yoga er både en filosofi, en træningsform og en levemåde, som har eksisteret i flere tusind år. Måske har du hørt om yin-yoga, astanga-yoga, hatha-yoga eller noget helt fjerde.

Grundlæggende har alle træningsformer i yoga det tilfælles, at målet er at skabe balance mellem krop og sind.

Find den type yoga, der passer til dig.

kvinder, der dyrker yoga

YOGA Find den type yoga, der passer til dig.

Bliv smidig og afstresset med yoga

Døjer du med stivhed og spændinger i kroppen? Eller trænger du blot til masser af ro og fokus på dig selv? Så kan det være, at du skal i gang med at dyrke yoga.

Yoga er godt for kroppen og har en afstressende og afspændende effekt. Yoga gør dig både smidig og stærk og giver dig ro og mindsker stress. Men yoga kan også have positiv indflydelse på både din søvn og din fordøjelse.

Er du nybegynder, tænker du måske 'Hvad er yoga egentlig?" eller "Kan man tabe sig af yoga?" Alt det kan du få svar på i vores mange artikler om yoga her på siden.

Prøv vores program Kom ned i gear og find ro med yoga.

Rigtig god fornøjelse!

Kvinde dyrker yoga udenfor

Yoga kan med fordel dyrkes udendørs, så du får frisk luft til hjernen og et tiltrængt pusterum til kroppen.

© iStock
Yoga for løbere

Uanset om du synes, det er det fedeste i verden at løbe eller kæmper med overhovedet at komme af sted, kan disse skræddersyede yogaøvelser give dig en bedre løbeoplevelse. Yogaøvelserne er sammensat specielt til løbere, og du kan opleve en lethed i kroppen, når du løber, efter du er begyndt at lave yogaøvelserne. Vink farvel til stivhed og skader, og bliv en gladere løber med yoga.

Kan man komme i form med yoga?

JA! Du kan godt komme i form med yoga, især hvis du vælger power-yoga. Intensiteten er højere i power-yoga end i mange andre yogaformer og er en blanding af klassiske yogaøvelser og mere fysisk krævende øvelser, som alle udføres i et flow.

Er du ude efter en yogaform, som kommer så tæt på at være fitness i en yogaudgave, hvor du får sved på panden og får trænet din udholdenhed, er power-yoga helt oplagt.

Du finder vores power-yogaprogrammer herunder.

Kom i form med power-yoga
Hvad er yoga godt for?
  • Din muskelmasse bliver større
  • Yogastræk gør dig blød og smidig
  • Du får en flottere holdning
  • Yoga giver dig bedre fysisk balance
  • Yoga reducerer følelsen af stress
  • Yoga forbedrer din søvn
  • Yoga stimulerer fordøjelsen
  • Yoga giver dig energi
  • Yoga får dig til at tænke klart

Få uddybet, hvad yoga er godt for, lige her: 9 gode grunde til at dyrke yoga

Læs meget mere om yoga her