Sunde opskrifter Frokost Nem, kold ... Nem, kold ærtesuppe med rejer 20 minutter 425 kcal Få forårsfornemmelser med denne cremede, kolde ærtesuppe med rejer. Den er super nem at lave og smager helt forrygende! Af Maria Christensen 16. november 2021 UANSET ÅRSTID SMAGER DENNE SUPPE HELT FORRYGENDE AF FORÅR – og så er den dejligt cremet, selvom der kun er brugt fløde med 9 % fedt. © wichmann+bendtsen Nem, kold ærtesuppe med rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 dl vand ½ grøntsagsbouillonterning 500 g frosne ærter 1 fed hvidløg 1 dl kaffefløde, max. 9 % 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie ½ tsk. havsalt Sort peber, friskkværnet 1 citron, saften ½ håndfuld mandler 350 g rejer Ærteskud eller brøndkarse Sådan gør du Opløs bouillonterningen i kogende vand, og hæld vandet over ærterne. Blend sammen med hvidløg, fløde og olie. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Rist mandlerne et par min. på en varm, tør pande. Hak i grove stykker. Anret suppen i en skål, og top med rejer, mandler og ærteskud. SuppeÆrterRejer