Nem, kold ærtesuppe med rejer

20 minutter
425 kcal

Få forårsfornemmelser med denne cremede, kolde ærtesuppe med rejer. Den er super nem at lave og smager helt forrygende!

Kold ærtesuppe med rejer

UANSET ÅRSTID SMAGER DENNE SUPPE HELT FORRYGENDE AF FORÅR – og så er den dejligt cremet, selvom der kun er brugt fløde med 9 % fedt.

© wichmann+bendtsen

Nem, kold ærtesuppe med rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 dl vand
  • ½ grøntsagsbouillonterning
  • 500 g frosne ærter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl kaffefløde, max. 9 %
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 citron, saften
  • ½ håndfuld mandler
  • 350 g rejer
  • Ærteskud eller brøndkarse

Sådan gør du

  • Opløs bouillonterningen i kogende vand, og hæld vandet over ærterne.
  • Blend sammen med hvidløg, fløde og olie.
  • Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
  • Rist mandlerne et par min. på en varm, tør pande. Hak i grove stykker.
  • Anret suppen i en skål, og top med rejer, mandler og ærteskud.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Resten af året gratis


Newsletter background