Tallerken med kylling og pasta i karry
© wichmann+bendtsen

Pasta med kylling, kål og kokos

Mangler du inspiration til sund og nem aftensmad? Så forkæl familien med denne kyllingeret. Den er mager og fyldt med proteiner - et sikkert hit hos hele familien. Velbekomme.

10. januar 2017 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Pasta med kylling, kål og kokos

1 person

1 kyllingebryst*
50 g fuldkornspasta
1 dl kyllingefond
1 del kokosmælk
citron 
karry
100 g spidskål
1 forårsløg
persille

Grundopskrift: tilberedning af kyllingebryst*

  • Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie.
  • Steg det, og krydr bagefter med salt og peber.
  • Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side.
  • Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme.

Sådan laver du pasta med kylling og kål

  • Kog 50 g fuldkornspasta. 
  • Varm 1 dl kyllingefond og 1 dl kokosmælk op. 
  • Smag til med citron og karry. Lad 1 råt kyllingebryst i tern småkoge heri i 10 min. 
  • Tilsæt 100 g fintsnittet spidskål og 1 forårsløg. 
  • Hæld over pastaen. 
  • Drys med persille.

Har du brug for flere gode proteiner? Så find dem her!

Næringsindhold
Energi: 566 kcal 
Protein: 30 g
Fedt: 27,1 g
Kulhydrat: 55,6 g
Kostfibre: 8,5 g

Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: