Fyldt kyllingebryst med pikantost, parmaskinke og pastasalat

30 minutter
630 kcal

Spis dig mæt i de lækreste, saftige kyllingefileter, som serveres med en pastasalat, der bugner af grønt og fibre.

Fyldt kyllingebryst med pikantost, parmaskinke og pastasalat – fyldt-kyllingebryst-med-pastasalat

FYLDT KYLLINGEBRYST – Sauce er helt overflødigt til den her smovsede kyllinge-variant.

© wichmann+bendtsen

Fyldt kyllingebryst med pikantost, parmaskinke og pastasalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebryster
  • 4 skiv. parmaskinke
  • 3 spsk. pikantost
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Pastasalat:

  • 3 dl kogt fuldkornspasta
  • 250 g små tomater
  • 200 g lilla spidskål
  • 1 spsk. purløg
  • 80 g salat
  • 100 g ærter
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Skær kyllingefileterne op på langs uden at skære dem helt igennem. Fyld hvert bryst med pikantost.
  • Vikl 2 skiver parmaskinke om hvert bryst, og kom dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Bag i ovnen i 25 min. ved 180 gr.
  • Kog pasta i henhold til vejledningen på emballagen, og køl ned med koldt vand.
  • Halvér tomaterne, og snit spidskål og purløg fint.
  • Skær salaten i grove stykker, og vend alle ingredienserne til pastasalaten sammen.
  • Servér pastasalaten til kyllingen.

TIP

  • Du kan også lave flere snit i brystfileterne, sådan lidt a la hasselbackkartofler, og fylde revnerne med pikantost.
  • Variér grøntsagerne efter sæson. Om sommeren smager pastasalaten supergodt med friske babyspinatblade og om vinteren med ovnbagte rodfrugter i.