Sunde opskrifter Aftensmad Blomkålspi... Blomkålspizza med kylling, kål og champignoner 30 minutter 348 kcal Vil du gerne spise flere grøntsager i hverdagen? Så erstat den traditionelle pizzabund med en velsmagende blomkålsbund. Af Michelle Kristensen 9. maj 2019 TRAVL HVERDAG? Få aftensmaden klaret på bare 30 minutter. © wichmann+bendtsen Blomkålspizza med kylling, kål og champignoner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ¼ blomkålshoved 2 store æg 1 tsk. loppefrøskaller, pulveriserede 1 spsk. mandelmel 2 spsk. havregryn Havsalt 125 g kyllingebryst ½ tsk. olivenolie 1 tsk. soja Sort peber, friskkværnet 100 g tomatpuré Lidt oregano, tørret 1 fed hvidløg 1 grønkålsblad eller palmekålblad 100 g champignoner 40 g ost Evt. lidt oregano, frisk Sådan laver du blomkålspizza Blend blomkål fint. Tilsæt æg, loppefrøskaller, mandelmel, havregryn og ¼ tsk. salt. Fordel dejen tyndt på en bageplade med bagepapir, og bag pizzabunden i ovnen i 10 min. ved 175 gr. Skær kyllingebrystet i mindre stykker, og steg dem i olie på panden i 8 min. Krydr med soja, salt og peber. Bland tomatpuré med tørret oregano og presset hvidløg. Smør tomatsaucen på den bagte bund. Læg kylling, grønkål i store tern og champignoner i skiver ovenpå. Drys med revet ost og evt. frisk oregano, og bag pizzaen med fyld i ca. 15 min. ved 175 gr. Servér straks. LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter SvampePizzaKyllingBlomkål