Sunde opskrifter Aftensmad Rød quinoa... Rød quinoasalat med spejlæg 40 minutter 423 kcal Prøv denne lyserøde powersalat med rød quinoa, rødbedehummus og spejlæg Af I FORM-redaktionen 6. december 2015 Sunde salater i alle regnbuens farver. Rød quinoasalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 dl rød quinoa 2 rødbeder 1 håndfuld grønkål – vi har brugt den lilla 1 håndfuld broccoli ½ gul peberfrugt 1 håndfuld rødbedespirer (kan undlades) 1 sharonfrugt 2 æg 1 tsk. olie til panden Rødbedehummus Den kogte rødbede fra “quinoagryden" 2 spsk. skyr 1 tsk. mascarpone Saft og skal fra ¼ økocitron tsk. salt Rødbedehummus Den kogte rødbede fra “quinoagryden" 2 spsk. skyr 1 tsk. mascarpone Saft og skal fra ¼ økocitron tsk. salt Dressing 1 spsk. æblecidereddike 1 tsk. sennep 1 knivspids stevia 1 spsk. vand tsk. salt Sådan laver du rød quinosalat Kom quinoaen i en gryde sammen med den ene rødbede, som du har skåret i 4 store stykker. Kom vand på, så det kun lige dækker. Kog det i 25 min., eller til vandet er fordampet. Tag rødbeden op, læg den til side, og lad både quinoa og rødbede køle af. Bland dressingen sammen, og ryst den godt. Skær grønsagerne ud i de ønskede størrelser (skræl evt. den rå rødbede i tynde strimler med en tyndskræller). Anret det hele i 2 skåle. Blend den kogte rødbede med de øvrige ingredienser til hummus. Slut af med at lave 2 spejlæg. Læg et spejlæg på toppen af hver salatskål sammen med hummus. Vegetar-opskrifterQuinoaÆgRødbeder