Rød quinoasalat med spejlæg
Prøv denne lyserøde powersalat med rød quinoa, rødbedehummus og spejlæg
Prøv denne lyserøde powersalat med rød quinoa, rødbedehummus og spejlæg
Sunde salater i alle regnbuens farver.
Kom quinoaen i en gryde sammen med den ene rødbede, som du har skåret i 4 store stykker. Kom vand på, så det kun lige dækker.
Kog det i 25 min., eller til vandet er fordampet. Tag rødbeden op, læg den til side, og lad både quinoa og rødbede køle af.
Bland dressingen sammen, og ryst den godt.
Skær grønsagerne ud i de ønskede størrelser (skræl evt. den rå rødbede i tynde strimler med en tyndskræller). Anret det hele i 2 skåle.
Blend den kogte rødbede med de øvrige ingredienser til hummus.
Slut af med at lave 2 spejlæg.
Læg et spejlæg på toppen af hver salatskål sammen med hummus.