One pot-pasta med laks og spinat
Masser af fuldkorn –

Du kan sagtens finde fuldkornspasta, der til forveksling ligner den klassiske lyse slags

© wichmann+bendtsen

One pot-pasta med laks, spinat og ærter

Pastaretten, der passer sig selv. Så bliver det ikke nemmere. Denne one pot-pasta serveres med laks, spinat og ærter og er overskuelig at bikse sammen, nem at elske og let at rydde op efter

One pot-pasta med laks, spinat og ærter

4 personer

400 g laks uden skind 
1 løg 
300 g fuldkornspasta 
2 dl madlavningsfløde, 8 % fedt 
5 dl grøntsagsbouillon 
½ citron, saften 
150 g frisk spinat 
3 dl ærter, frosne 
Havsalt 
Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du one pot-pasta 

  • Skær laks i små tern, og hak løget fint. 
  • Put pasta og laks i en stor gryde, og tilsæt derefter fløde, bouillon, citron, spinat, ærter og krydderier. 
  • Bring i kog, og skru herefter ned for varmen. Lad retten småkoge i 15-20 min., til pastaen er kogt al dente.

TIP! Lad gerne retten køle lidt af, før du rører rundt. På den måde bliver den overskydende væske mere cremet og smovset. 

Næringsindhold i one pot-pasta pr. person:

Energi: 547 kcal 
Protein: 34 g 
Fedt: 18 g 
Kulhydrat: 68 g 
Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: