One pot-pasta med laks, spinat og ærter

25 minutter
547 kcal

Pastaretten, der passer sig selv. Så bliver det ikke nemmere. Denne one pot-pasta serveres med laks, spinat og ærter og er overskuelig at bikse sammen, nem at elske og let at rydde op efter.

One pot-pasta med laks og spinat

MASSER AF FULDKORN – Du kan sagtens finde fuldkornspasta, der til forveksling ligner den klassiske lyse slags

© wichmann+bendtsen

One pot-pasta med laks, spinat og ærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g laks uden skind
  • ½ løg
  • 150 g fuldkornspasta
  • 1 dl madlavningsfløde, 8 % fedt
  • 2½ dl grøntsagsbouillon
  • ¼ citron, saften
  • 75 g frisk spinat
  • 1½ dl ærter, frosne
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du one pot-pasta

  • Skær laks i små tern, og hak løget fint.

  • Put pasta og laks i en stor gryde, og tilsæt derefter fløde, bouillon, citron, spinat, ærter og krydderier.

  • Bring i kog, og skru herefter ned for varmen. Lad retten småkoge i 15-20 min., til pastaen er kogt al dente.

TIP! Lad gerne retten køle lidt af, før du rører rundt. På den måde bliver den overskydende væske mere cremet og smovset.