One pot-pasta med laks, spinat og ærter
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
Tid i alt: 25 minutter
INGREDIENSER
400 g laks uden skind
1 løg
300 g fuldkornspasta
2 dl madlavningsfløde, 8 % fedt
5 dl grøntsagsbouillon
½ citron, saften
150 g frisk spinat
3 dl ærter, frosne
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
Sådan laver du one pot-pasta
- Skær laks i små tern, og hak løget fint.
- Put pasta og laks i en stor gryde, og tilsæt derefter fløde, bouillon, citron, spinat, ærter og krydderier.
- Bring i kog, og skru herefter ned for varmen. Lad retten småkoge i 15-20 min., til pastaen er kogt al dente.
TIP! Lad gerne retten køle lidt af, før du rører rundt. På den måde bliver den overskydende væske mere cremet og smovset.
Næringsindhold i one pot-pasta pr. person:
Energi: 547 kcal
Protein: 34 g
Fedt: 18 g
Kulhydrat: 68 g
Kostfibre: 11 g