One pot-pasta med laks og spinat
Masser af fuldkorn –

Du kan sagtens finde fuldkornspasta, der til forveksling ligner den klassiske lyse slags

© wichmann+bendtsen

One pot-pasta med laks, spinat og ærter

Pastaretten, der passer sig selv. Så bliver det ikke nemmere. Denne one pot-pasta serveres med laks, spinat og ærter og er overskuelig at bikse sammen, nem at elske og let at rydde op efter.

One pot-pasta med laks, spinat og ærter

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

400 g laks uden skind

1 løg

300 g fuldkornspasta

2 dl madlavningsfløde, 8 % fedt

5 dl grøntsagsbouillon

½ citron, saften

150 g frisk spinat

3 dl ærter, frosne

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

Sådan laver du one pot-pasta

  • Skær laks i små tern, og hak løget fint.
  • Put pasta og laks i en stor gryde, og tilsæt derefter fløde, bouillon, citron, spinat, ærter og krydderier.
  • Bring i kog, og skru herefter ned for varmen. Lad retten småkoge i 15-20 min., til pastaen er kogt al dente.

TIP! Lad gerne retten køle lidt af, før du rører rundt. På den måde bliver den overskydende væske mere cremet og smovset.

Næringsindhold i one pot-pasta pr. person:

Energi: 547 kcal

Protein: 34 g

Fedt: 18 g

Kulhydrat: 68 g

Kostfibre: 11 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: