Hjemmelavet, kold tomatsuppe

15 minutter
301 kcal

Klar.. parat.. start blenderen og fremtryl denne lækre, hjemmelavede tomatsuppe, der både kan nydes kold og varm. Velbekomme!

Skål med tomatsuppe

LAV TOMATSUPPE MED BLENDEREN! Du vælger selv, om du vil blende helt glat eller bevare lidt bid.

© wichmann+bendtsen

Hjemmelavet, kold tomatsuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 600 ml

  • 500 g modne tomater
  • 1 skalotteløg
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2 dl vand
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. sukker
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Lav et kryds i toppen af tomaterne, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge heri nogle minutter. Kassér vandet, og pil skindet af tomaterne.
  • Kom alle ingredienserne i blenderen.

TIP! Hvis du foretrækker varm suppe, kan du lune den i en lille gryde med et skvæt madlavningsfløde.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background