Avocado-burger med røget laks

15 minutter
319 kcal

Hvem siger, at en burger skal være snasket og fedtet for at smage godt? Denne sunde mini-burger med avocado-bolle og røget laks er en sand fornøjelse for store og små, ham og hende.

Tallerken med avocado-burger

Røget laks med spinat, rødkål og kaperssalsa i avocadobolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 avocadoer

Salsa:

  • ½ spsk. frisk dild
  • ½ spsk. frisk purløg
  • 1½ spsk. kapers
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Dressing:

  • 1 spsk. mayonnaisse
  • 1 spsk. skyr
  • ¼ citron, saft og skal

Fyld:

  • 2 skiv. røget laks
  • 50 g rødkål, skåret ultratyndt
  • ½ håndfuld frisk babyspinat

Topping:

  • ½ tsk. chiafrø

Sådan laver du en avocado-burger med laks

  • Pil skrællen af avocadoerne, og del dem på tværs - ikke på langs som normalt.
  • Brug en ske til at få stenen ud af underdelen.
  • Hak dild, purløg og kapers til en salsa.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rør mayo, skyr samt citronsaft og revet citronskal sammen.
  • Smør de to avocadodele med dressing, og byg en burger med salsa, laks, rødkål og babyspinat.
  • Drys med chiafrø.

Er du mere til den hotte udgave? Så prøv en avocado-burger med spicy bøf.


Avocado-burger fra siden
© wichmann+bendtsen

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background