Sunde opskrifter Aftensmad Avocado-bu... Avocado-burger med røget laks 15 minutter 319 kcal Hvem siger, at en burger skal være snasket og fedtet for at smage godt? Denne sunde mini-burger med avocado-bolle og røget laks er en sand fornøjelse for store og små, ham og hende. Af Augusta Sørensen 4. maj 2017 Røget laks med spinat, rødkål og kaperssalsa i avocadobolle Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 2 avocadoer Salsa: ½ spsk. frisk dild ½ spsk. frisk purløg 1½ spsk. kapers Havsalt Sort peber, friskkværnet Dressing: 1 spsk. mayonnaisse 1 spsk. skyr ¼ citron, saft og skal Fyld: 2 skiv. røget laks 50 g rødkål, skåret ultratyndt ½ håndfuld frisk babyspinat Topping: ½ tsk. chiafrø Sådan laver du en avocado-burger med laks Pil skrællen af avocadoerne, og del dem på tværs - ikke på langs som normalt. Brug en ske til at få stenen ud af underdelen. Hak dild, purløg og kapers til en salsa. Smag til med salt og peber. Rør mayo, skyr samt citronsaft og revet citronskal sammen. Smør de to avocadodele med dressing, og byg en burger med salsa, laks, rødkål og babyspinat. Drys med chiafrø. Er du mere til den hotte udgave? Så prøv en avocado-burger med spicy bøf. © wichmann+bendtsen FiskBurgerLaksAvocado