Avocado-burger med røget laks

15 minutter
319 kcal

Hvem siger, at en burger skal være snasket og fedtet for at smage godt? Denne sunde mini-burger med avocado-bolle og røget laks er en sand fornøjelse for store og små, ham og hende.

Tallerken med avocado-burger

Røget laks med spinat, rødkål og kaperssalsa i avocadobolle

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 avocadoer

Salsa:

  • ½ spsk. frisk dild
  • ½ spsk. frisk purløg
  • 1½ spsk. kapers
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Dressing:

  • 1 spsk. mayonnaisse
  • 1 spsk. skyr
  • ¼ citron, saft og skal

Fyld:

  • 2 skiv. røget laks
  • 50 g rødkål, skåret ultratyndt
  • ½ håndfuld frisk babyspinat

Topping:

  • ½ tsk. chiafrø

Sådan laver du en avocado-burger med laks

  • Pil skrællen af avocadoerne, og del dem på tværs - ikke på langs som normalt.
  • Brug en ske til at få stenen ud af underdelen.
  • Hak dild, purløg og kapers til en salsa.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rør mayo, skyr samt citronsaft og revet citronskal sammen.
  • Smør de to avocadodele med dressing, og byg en burger med salsa, laks, rødkål og babyspinat.
  • Drys med chiafrø.

Er du mere til den hotte udgave? Så prøv en avocado-burger med spicy bøf.


Avocado-burger fra siden
© wichmann+bendtsen

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background