Nem italiensk minestronesuppe

30 minutter
396 kcal

Drøm dig til et trattoria i støvlelandet med denne sunde og simple klassiker.

Minestronesuppe

NEM ITALIENSK MINESTRONESUPPE – Vil du have mere grønt, kan du røre friske spinatblade i suppen til slut. Suppen er også lækker med et lille drys parmesan.

© wichmann+bendtsen

Nem italiensk minestronesuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 fed hvidløg
  • ½ løg
  • 75 g kalkunbacon
  • 75 g gulerødder
  • 100 g squash
  • 50 g bladselleri
  • ¾ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 ds. hakkede tomater
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. timian
  • 1 tsk. basilikum
  • ½ tsk. havsalt
  • 3 dl vand
  • ½ terning grøntsagsbouillon
  • 50 g fuldkornssuppehorn
  • Evt. frisk timian
  • 1 skiv. grovbrød

Sådan gør du

  • Pil og hak hvidløg og løg. Skær kalkunbacon, gulerødder, squash og bladselleri i små tern.
  • Svits løg, hvidløg og kalkunbacon i olie i en varm gryde.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser på nær suppehorn og frisk timian. Lad simre under låg i 15 min.
  • Tilsæt suppehorn. Lad simre, til suppehornene er kogt, og servér evt. med lidt fuldkornsbrød og frisk timian til.

TIP! Du kan evt. røre lidt babyspinat i helt til slut, og skal det være luksus, kan du drysse med parmesan ved servering.

TIP! Har du ingen suppenudler, smager retten også dejligt uden eller med helt almindelige pastaskruer. Følg kogetiden på emballagen.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background