Nem italiensk minestronesuppe

30 minutter
396 kcal

Drøm dig til et trattoria i støvlelandet med denne sunde og simple klassiker.

Minestronesuppe

NEM ITALIENSK MINESTRONESUPPE – Vil du have mere grønt, kan du røre friske spinatblade i suppen til slut. Suppen er også lækker med et lille drys parmesan.

© wichmann+bendtsen

Nem italiensk minestronesuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 fed hvidløg
  • ½ løg
  • 75 g kalkunbacon
  • 75 g gulerødder
  • 100 g squash
  • 50 g bladselleri
  • ¾ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 ds. hakkede tomater
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. timian
  • 1 tsk. basilikum
  • ½ tsk. havsalt
  • 3 dl vand
  • ½ terning grøntsagsbouillon
  • 50 g fuldkornssuppehorn
  • Evt. frisk timian
  • 1 skiv. grovbrød

Sådan gør du

  • Pil og hak hvidløg og løg. Skær kalkunbacon, gulerødder, squash og bladselleri i små tern.
  • Svits løg, hvidløg og kalkunbacon i olie i en varm gryde.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser på nær suppehorn og frisk timian. Lad simre under låg i 15 min.
  • Tilsæt suppehorn. Lad simre, til suppehornene er kogt, og servér evt. med lidt fuldkornsbrød og frisk timian til.

TIP! Du kan evt. røre lidt babyspinat i helt til slut, og skal det være luksus, kan du drysse med parmesan ved servering.

TIP! Har du ingen suppenudler, smager retten også dejligt uden eller med helt almindelige pastaskruer. Følg kogetiden på emballagen.


Newsletter background