Blomkåls couscous-salat med krydret kylling og myntedressing

20 minutter
644 kcal

Blomkåls couscous-salat med krydret kylling og myntedressing - en lækker og sund aftenret, der kan bikses sammen på kun 20 minutter. Aldrig har middagstjansen været nemmere.

Blomkåls couscous-salat med kylling

AFTENSMAD PÅ KUN 20 MINUTTER – nemt og lækkert!

© wichmann+bendtsen

Blomkåls couscous-salat med krydret kylling og myntedressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 125 g fuldkorns couscous
  • 250 g blomkål
  • 1 spsk. mynte, frisk
  • 1 lille rødløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 75 g granatæblekerner
  • 20 mandler
  • ½ øko citron, saft og skal

Dressing:

  • 1 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1 spsk. mynte, frisk
  • 1 spsk. limesaft
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Kylling:

  • 300 g kylling i tern
  • ½ spsk. jomfruolivenolie
  • 1½ tsk. koriander
  • 1½ tsk. spidskommen
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. kanel
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Kog couscous i henhold til anvisningen på emballagen.
  • Skær kylling i tern og steg på panden i olien og krydderierne. Ca. 5 min.
  • Hak imens blomkål, mynte og rødløg helt fint, fx i en foodprocessor.
  • Rør græsk yoghurt, hakket mynte og limesaft sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
  • Rør couscous (evt. afkølet) sammen med blomkålsblandingen, krydderier, granatæblekerner, mandler og citron.

TIP! Denne couscous salat passer også rigtigt godt til falafler, hvis du helst er fri for kød.

TIP! Vil du spare yderligere på kalorierne, kan du undlade mandlerne, men erstat da gerne med en gulerod eller lignende, så der stadig er noget, der knaser.