Æggewrap med grillet tomat, parmaskinke og mozzarella

25 minutter
383 kcal

En æggewrap fyldt med lækkerier som tomat, parmaskinke og mozzarella. Det perfekte alternativ til toastbrød eller hvedemelstortillaen, hvis du prøver at skære lidt ned på kulhydraterne.

Kvinde holder tallerken med æggewrap

Æggewrap med grillet tomat, parmaskinke og mozzarella

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Wraps, 2 stk.

  • 4 æg
  • 2 spsk. mælk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld

  • 2 tomater
  • 2 skiv. parmaskinke
  • 1 spsk. basilikumpesto
  • 1 håndfuld rucola
  • 50 g mozzarella

Basilikumspesto

  • 40 g pinjekerner
  • 1 basilikumsplante, ca. 3 store håndfulde
  • ½ dl ekstra jomfruolivenolie
  • ½ citron, saften
  • 40 g parmesan, revet
  • 1 fed hvidløg
  • Sort peber, friskkværnet
  • Havsalt

Sådan gør du

Basilikumspesto
Du kan sagtens bruge en købt pesto, men hvis du har mod på det, er det også nemt at lave den selv. Du blender blot alle ingredienserne, indtil de har en lækker og cremet konsistens. Hæld pestoen på glas, og voila!

Æggewrap

  1. Start med at lave wrappene. Pisk ingredienserne grundigt sammen. Hæld derefter halvdelen over på en pande, og bag på begge sider ved svag varme. Gentag processen med den resterende æggemasse.

  2. Skær tomater i skiver, og steg på en grillpande sammen med parmaskinken.

  3. Fordel pesto, sprødstegt parmaskinke, grillet tomat, rucola og mozzarella i de to æggewraps.

TIP! Vil du have en mere mild smag, så skift rucolaen ud med iceberg eller hovedsalat.