Æggewrap med grillet tomat, parmaskinke og mozzarella

25 minutter
383 kcal

En æggewrap fyldt med lækkerier som tomat, parmaskinke og mozzarella. Det perfekte alternativ til toastbrød eller hvedemelstortillaen, hvis du prøver at skære lidt ned på kulhydraterne.

Kvinde holder tallerken med æggewrap

Æggewrap med grillet tomat, parmaskinke og mozzarella

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Wraps, 2 stk.

  • 4 æg
  • 2 spsk. mælk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld

  • 2 tomater
  • 2 skiv. parmaskinke
  • 1 spsk. basilikumpesto
  • 1 håndfuld rucola
  • 50 g mozzarella

Basilikumspesto

  • 40 g pinjekerner
  • 1 basilikumsplante, ca. 3 store håndfulde
  • ½ dl ekstra jomfruolivenolie
  • ½ citron, saften
  • 40 g parmesan, revet
  • 1 fed hvidløg
  • Sort peber, friskkværnet
  • Havsalt

Sådan gør du

Basilikumspesto

Du kan sagtens bruge en købt pesto, men hvis du har mod på det, er det også nemt at lave den selv. Du blender blot alle ingredienserne, indtil de har en lækker og cremet konsistens. Hæld pestoen på glas, og voila!

Æggewrap

  • Start med at lave wrappene. Pisk ingredienserne grundigt sammen. Hæld derefter halvdelen over på en pande, og bag på begge sider ved svag varme. Gentag processen med den resterende æggemasse.
  • Skær tomater i skiver, og steg på en grillpande sammen med parmaskinken.
  • Fordel pesto, sprødstegt parmaskinke, grillet tomat, rucola og mozzarella i de to æggewraps.

TIP! Vil du have en mere mild smag, så skift rucolaen ud med iceberg eller hovedsalat.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background