Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

30 minutter
521 kcal

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt er en lækker ret til sommerens aftener, hvor du kan drømme dig væk til den spanske varme.

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 squash, ca. 500 g
  • 2 ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 torskefileter – ca. 400 g i alt
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg
  • 2 kviste bredbladet persille
  • 1 citron

Tilbehør:

  • 2 skiv. groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr.
  • Skær peberfrugter i mindre stykker, og skær squash på et snittejern i lange tynde strimler.
  • Pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill, eller steg dem. Krydr med salt og peber.
  • Læg fisken på et stykke bagepapir, og bag den i ovnen i 12 minutter.
  • Skyl imens krydderurterne, og pak dem ind i køkkenrulle. Hak dem fint.
  • Dryp fisken med få dråber olivenolie og citron inden servering, og top med krydderurterne. Servér brødet til.

LÆS OGSÅ: Vores favorit-opskrifter med peberfrugter