Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

30 minutter
521 kcal

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt er en lækker ret til sommerens aftener, hvor du kan drømme dig væk til den spanske varme.

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

Bagt torsk med grillet squash og peberfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 squash, ca. 500 g
  • 2 ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 torskefileter – ca. 400 g i alt
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt purløg
  • 2 kviste bredbladet persille
  • 1 citron

Tilbehør:

  • 2 skiv. groft brød

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 gr.
  • Skær peberfrugter i mindre stykker, og skær squash på et snittejern i lange tynde strimler.
  • Pensl grøntsagerne med olivenolie, og grill, eller steg dem. Krydr med salt og peber.
  • Læg fisken på et stykke bagepapir, og bag den i ovnen i 12 minutter.
  • Skyl imens krydderurterne, og pak dem ind i køkkenrulle. Hak dem fint.
  • Dryp fisken med få dråber olivenolie og citron inden servering, og top med krydderurterne. Servér brødet til.

LÆS OGSÅ: Vores favorit-opskrifter med peberfrugter


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background