Tortillas med torsk og tropisk salsa med mango og ananas

30 minutter
532 kcal

Forvandl din middagstallerken til en farveeksplosion med denne skønne fiskeret. Så får du både fisk og flot aftensmad - og så har vi givet den et tropisk touch med mango og ananas.

Tortillas med torsk og tropisk salsa med mango og ananas

FARVE OG FISK — Så får du ikke en bedre ret til middagsbordet!

© wichmann+bendtsen

Tortillas med torsk og tropisk salsa med mango og ananas

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Fisk:

  • 250 g hvid fisk, fx torsk
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ¼ tsk. chilipulver
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Salsa:

  • ½ mango
  • 1 skiv. ananas a 1 cm
  • ½ gul peberfrugt
  • 8 gule cherrytomater
  • ½ rødløg, lille
  • 1 chili
  • ½ lime, saften
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Tilbehør:

  • 100 g hvidkål
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 4 fuldkornstortillaer
  • 2 spsk. cremefraiche

Sådan går du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Skær fisk ud i mundrette stykker. Rør olie sammen med krydderier, og vend fiskestykkerne i blandingen. Fordél i et ovnfast fad, og bag i 15 min.
  • Snit frugt og grønt til salsaen fint. Hæld i en skål sammen med lime, olie og koriander. Rør alting grundigt sammen, og smag til med salt og peber.
  • Snit hvidkål og koriander fint. Lun tortillaerne på panden, og servér med kål, bagt fisk, tropisk salsa, cremefraiche og koriander.

TIP! Bare fordi den er lidt bleg, er der ingen grund til at lade den hvide kål ligge og samle støv. Den tanker dig nemlig op med kostfibre, C-vitamin og hjertevenligt kalium – og så indeholder den stort set ingen kalorier.


Newsletter background