Sprød cæsarsalat med kylling

15 minutter
502 kcal

Cæsarsalaten er en sikker vinder og kan laves på kun 15 minutter. Salaten serveres her med kylling, tomat og parmesan og toppes med en skøn dressing.

cæsarsalat

SUND CÆSARSALAT TIL AFTENSMAD Så nemt laver du en sundere cæsarsalat på bare 15 minutter.

© wichmann+bendtsen

Cæsarsalat med kylling, tomat og parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 300 g kyllingebrystfilet
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 romainesalat
  • 6 cherrytomater
  • parmesanost

Dressing

  • 1 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 ansjosfilet eller lidt ansjospasta på tube
  • 2 tsk. parmesan, fintrevet
  • 1 citron, saften

Sådan laver du cæsarsalat

  • Pensl kyllingefileter med olie, og grill eller steg så kødet. Krydr med salt og peber, og skær i mundrette stykker.

  • Skær salaten i lange bånd.

  • Del tomaterne i halve, og høvl flager af parmesanosten.

  • Blend dressingen sammen, og smag den til. Anret salaten på to tallerkner, dryp med dressing, og top med kylling, tomater og parmesan.