Sunde opskrifter Aftensmad Sprød cæsa... Sprød cæsarsalat med kylling 15 minutter 502 kcal Cæsarsalaten er en sikker vinder og kan laves på kun 15 minutter. Salaten serveres her med kylling, tomat og parmesan og toppes med en skøn dressing. Af Michelle Kristensen 16. juli 2019 SUND CÆSARSALAT TIL AFTENSMAD Så nemt laver du en sundere cæsarsalat på bare 15 minutter. © wichmann+bendtsen Cæsarsalat med kylling, tomat og parmesan Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 300 g kyllingebrystfilet Ekstra jomfruolivenolie Havsalt Sort peber, friskkværnet 1 romainesalat 6 cherrytomater parmesanost Dressing 1 dl skyr 2 spsk. mayonnaise 1 ansjosfilet eller lidt ansjospasta på tube 2 tsk. parmesan, fintrevet 1 citron, saften Sådan laver du cæsarsalat Pensl kyllingefileter med olie, og grill eller steg så kødet. Krydr med salt og peber, og skær i mundrette stykker. Skær salaten i lange bånd. Del tomaterne i halve, og høvl flager af parmesanosten. Blend dressingen sammen, og smag den til. Anret salaten på to tallerkner, dryp med dressing, og top med kylling, tomater og parmesan. SkyrTomatSalatKylling