Pasta med avocadopesto og bagte tomater

15 minutter
495 kcal

Tag den klassiske pasta med pesto til et nyt niveau med avocadopesto og bagte tomater. På bare 15 minutter har du denne lækre pastaret klar.

Pasta med pesto

Har du travlt, så brug en god købepesto og vælg friske tomater i stedet for bagte.

© wichmann+bendtsen

Pasta med avocadopesto og bagte tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g fuldkornspasta
  • Havsalt
  • 10 små tomater, gerne san marzano-tomater
  • 20 g jordnødder eller græskarkerner/afskallede mandler
  • 1 avocado
  • 20 g pecorino eller parmesan
  • 1 bundt basilikum
  • ½ citron, saften
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Kog fuldkornspastaen al dente i letsaltet vand.

  • Skær tomaterne i halve, og bag dem ved 200 gr. i 10 min.

  • Rist nødderne på en tør pande, og blend dem til en pesto sammen med avocado, fintrevet pecorino og basilikum (gem lidt til anretning). Smag pestoen til med lidt citronsaft, salt og peber.

  • Vend den varme pasta med pesto, og anret med lune tomater, basilikum og lidt friskkværnet peber.

Næringsindhold pr. person:


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background