Lun pastasalat med rejer og ærter

15 minutter
479 kcal

De små, krumme, lyserøde havdyr syner måske ikke af så meget – men tag ikke fejl! Rejer bugner af proteiner og er samtidig særdeles kaloriefattige. Derfor er de både super slankekost og oplagte i et restitutionsmåltid efter en hård omgang træning. – Og nå ja, så smager de jo fantastisk!

Lun pastasalat med rejer og ærter

PASTASALAT – Lun pastasalat med rejer og ærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Person

  • 100 g fuldkornspasta
  • 300 g rejer
  • 200 g ærter
  • 2 håndfuld ærteskud
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • citron- eller limesaft
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Kog pastaen i rigeligt vand, og lad den dryppe af.
  • Vend den lune pasta med rejer, ærter og en håndfuld ærteskud.
  • Rør olivenolie med lidt citron- eller limesaft samt salt og peber. Smag til, og dryp den hen over pastasalaten.

TIP: Det er også lækkert at tilsætte friske, grønne asparges til retten. De skal blot koges i 1 minut.