Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og broccolifritter

30 minutter
330 kcal

En genial opskrift på fiskefrikadeller med en skøn hjemmelavet remoulade og broccolifritter – hele familien vil med garanti elske det!

Tallerken med fiskefrikadeller, tomater og remoulade.
Tallerken med fiskefrikadeller, tomater og remoulade.

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og broccolifritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 9 deller

Broccolifritter:

  • 400 g broccoli
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Fiskedeller:

  • 200 g hvid fisk, fx torsk eller lyssej
  • ½ tsk. havsalt
  • 2 spsk. hvedemel
  • ½ lille skalotteløg
  • ½ håndfuld dild
  • ⅓ dl mælk
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ æg
  • citron, saften
  • ½ spsk. olie til stegning

Remoulade:

  • 33 g pickles
  • ½ dl græsk yoghurt, 2 % fedt
  • 1⅓ spsk. persille
  • ½ nip havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180 gr.
  • Skær broccoli i små, lange buketter.
  • Pensl med olie, og drys med salt og peber. Bag i 20 min.
  • Kør fisk og salt i en minihakker.
  • Blend løg, dild og mælk, og vend i fisken sammen med mel, peber, æg og citronsaft.
  • Form dellerne med en spiseske, og steg i olie på en varm pande i ca. 4 min. på hver side.
  • Blend pickles og yoghurt sammen. Hak persillen, og vend i. Smag til med salt og peber.
  • Servér fiskedeller med broccolifritter, remo og evt. cherrytomater eller andet gnavegrønt.

TIP! Du kan også bruge laks til farsen, ligesom den smager dejligt, når du laver den med halvt hvid fisk og halvt laks.