Lyst til en af de mest kendte retter fra det indiske køkken? Bare i en lidt sundere version med lidt grønt på siden: Snyd ikke dig selv for denne skønne skønne opskrift!
Skær kylling i tern, hak løget fint, og svits begge dele i olie i en gryde i 5 min., eller til kyllingen har fået farve.
Knus hvidløg, riv ingefær fint, og tilsæt til gryden sammen med krydderierne. Giv det et par min. mere. Tilføj tomatpuré, citron, honning, vand, salt og peber, og bring i kog. Skru derefter ned for varmen, tilsæt yoghurt, og lad det hele simre under låg i 20 min.
Kog risene i henhold til anvisningen på emballagen.
Hak squash groft, og grill sammen med bimibroccoli på en grillpande, til grøntsagerne er let møre, men stadig har bid. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server butter chicken med ris, grillede grøntsager og evt. lidt citronsaft og friske krydderurter.