Kog nudlerne i henhold til anvisningen på emballagen, og skyl godt i koldt vand.
Skær tofu i tern, og steg sprøde i lidt olie på en varm pande. Tilsæt hoisinsauce, og steg et kort øjeblik, til de karamelliserer.
Flæk agurkerne, fjern kernerne, og skær i skiver. Skær ligeledes radiser i skiver, og snit forårsløg og spidskål fint.
Lav en dressing af knust hvidløg, lime, chilisauce, soja, sukker og sesamolie.
Anret nudler, spidskål, radiser, forårsløg og agurk på tallerkner. Hæld lidt af dressingen over, og placér tofu på toppen. Drys med lidt hakkede peanuts, og servér med resten af dressingen ved siden af.
TIP Hoisinsauce giver et vildt lækkert umamikick. Holdbarheden er ofte lang, så selvom du ikke lige laver vietnamesisk hver uge, så und dig selv den autentiske smag.